Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupině přátel se porouchá auto. Mají dvě možnosti, buď se vrátí pěšky do města nebo najdou v blízkém vrakovišti náhraní díl. Naneštěstí zvolí druhou variantu, netuší však, jaká hrůza se skrývá mezi vraky aut. (LIVINGDEAD)

Recenzie (4)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Dobrá, tímto snímkem se přestávám paušálně zaměřovat na nové horory. Těch blbostí je tolik, že se to nedá zvládat. Hrůza. ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Na vrakovišti za městem pobíhají amatérští policajti, skupinka přátel, doktorky a vrah. Bez napětí, bez nápadu, prostě nuda. Dávám 20% za scénu, kdy nečekaně na oběť spadne auto. Hezký obal na DVD, ale to je tak asi vše :-) ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Dosť ma prekvapuje, že niekto ešte stráca čas takýmito hlúpymi a naivnými vyvražďovačkami. Tu už naozaj nemá zmysel riešiť nelogickosti v chovaní postáv, alebo totálne prihlúply scenár. Vybrať si ako miesto akcie staré vrakovisko znie ako celkom dobrý nápad, nie však v tomto prípade, lebo filmu chýbal čo i len náznak atmosféry. Zabijak si v tomto prípade vzal na mušku úbohých bezbranných policajtov, a teenagerov použil ako návnadu. Nevidím žiaden prínos v tomto horore, pozerať sa to síce dalo a aspoň v závere sa tvorcovia pokúsili o nejaké prekvapenie, ale mordy nestáli za nič a to zbytočné a naťahované vysvetľovanie v závere, pri ktorom dokonca opakovali úvodnú scénu, mi tiež náladu nezdvihlo. Takže opäť jedna zbytočná novinka, ktorá vlastne ani nemá čím zaujať (maximálne tak jednou scénkou, kde na obeť nečakane spadne auto). ()

Zeker 

všetky recenzie používateľa

Nenechal som sa rozptýliť, tým ako to hodnotili ostatní a aj tak som si to pozrel. Hneď na začiatku filmu som sa čudoval, že prečo to má 27%. Nejdem ani komentovať tých, čo na tento film dali odpad! Našťastie som to zdvihol na 31% a film je v modrej farbe :) Atmosféra a pocity sú naozaj hororové.  Výborný dej, herci (hlavne Aaron Paul) a všetko... ()

Reklama

Reklama