Reklama

Reklama

Senior klub

(relácia)
  • Slovensko Generácia - zlaté roky života (viac)
všetky plagáty
Publicistický / Rodinný
Slovensko, 2011, 26 min

Obsahy(1)

Magazín pre seniorov s Evou Večerovou.
Prvé obnovené vysielanie magazínu s názvom Senior klub sa bude venovať seniorom. Tvorcovia sa budú snažiť predstaviť ich predovšetkým v ich aktívnom prístupe, zachytia v ich reálnom prostredí s reálnymi problémami - s radosťami i starosťami ľudí zrelého veku. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Od roku 2011 sa v programovej štruktúre RTVS pravidelne objavuje relácia "Senior klub". Je to publicisticko spoločenský magazín urečený pre našich najstarších spoluobčanov a dôchodcov. Zrejme preto ma to nedokázalo ničím osloviť či zaujať. Ešte som nedozrel do veku cieľovej skupiny. Schvaľujem však, že sa relácia s takýmto zameraním dostala na obrazovky verejno-právnej televízie, ktorá náš všetkých, vrátane seniorov, vykorisťuje povinnou platbou koncesionárskych poplatkov. ** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľa vám to nepovie, nemá to veľmi zmysel, je to dosť chaotické a tie reči, to je veľa pre normálneho diváka. Snaha reálne zachytiť je ako tak dobrá, ale celkovo z toho nie som nadšený, chýba tomu šťava, ľudia sa tam sťažujú, pomenúvajú problémy nezávisle od seba, ale riešenia akosi nikde a keď aj, tak sú jednoducho podané, je tam pár vecí, ale tiež to nie je ono, akosi významné vo vysielacom čase to tiež nie je, nesleduje to veľa ľudí a ani seniorov. ()

Reklama

Reklama