Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(15)

Obsahy(1)

Epický príbeh priateľstva, lásky, zrady a rodinnej vendety.  Icopo Vicenzi a Andre sú od narodenia dobrými kamarátmi ,ktorých však po príchode urodzenej Lujzy, ktorá sa má stať Iacopovou ženou, rozdelí vražda jeho bohatého otca Achille Vicenziho. Iacopo z nej viní práve svojho najlepšieho kamaráta. Je len na Andreovi, aby dokázal svoju nevinu. Pridá sa k rebelom, ktorý bojujú proti Vicenziho teroru a zamiluje sa do Lujzinej sestry Eleny. Tá mu svoju lásku opätuje a snaží sa pomôcť nielen jemu, ale aj ľuďom zotročovanými rodinou Vicenziov. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

popoluska_15 

všetky recenzie používateľa

Naopak nesúhlasím s komentárom. Tento film je veľmi zaujímavý, má svoje čaro. Hlavná zápletka je veľmi zaujímavá a kto ma rád zbojníkov a divú prírodu určite si príde na svoje. Čo sa týka špeciálnych efektov, myslím si, že v tomto filme to nie je až tak viditeľné a podstatné. Film opisuje jednoduchých ľudí , divokú prírodu, efekty sú primerané, nepokazia dojem z filmu. Po zhliadnutí prvého dielu som si musela pozrieť od vytŕženia i tie ostatné. Na svoje si prídu i milovníci romantiky. ()

Incantator 

všetky recenzie používateľa

Krajina rebelov je ten typ programu, ktorý isté skupiny divákov nadchne a iní ho okamžite odmietnu. Z môjho pohľadu ide o priemernú televíznu produkciu, ktorá má základnú myšlienku a dej a kvalita jeho spracovania vyzerá striedavo oblačno. Nevýhodou je dĺžka jednotlivých epizód, ktorá je značne únavná; príbeh sa mohol rozdeliť na väčší počet kratších epizód. Talianska režisérka sa nezaprela a vytvorila prostredie, ktoré je akoby kopírované z jej druhého seriálu, Elisa z Rivombrosy (2003-2005). Na druhej strane, dobrodružný prvok je oproti spomenutej záležitosti posilnený, čo kvitujem. Označenie "western" si však naopak vôbec nezaslúži a napodobňovanie westernového prostredia sa tiež príliš nevydarilo. Ak to hodnotím ako televíznu záležitosť, vďaka slušnému príbehu a niektorým príjemným postavám ide o slabší priemer. Záver však bol neuspokojivý, tvorcovia asi chceli naznačiť pokračovanie, ktoré však pravdepodobne nevznikne (ľutovať však netreba). Zhliadnuté v TV [STV1] [slovenský dabing] [7/7 epizód] (19.8.2012) ()

Reklama

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Až na tá predpotopnú výpravu a prevažnú časť podpriemerných hereckých výkonov to zas také zlé nebolo. Príbeh síce plynul pomaly ale dal sa stráviť pri večernom zaspávaní na sedačke. Sem tam sa im dáka scéna aj vydarila, ale tie špeciálne efekty (ako napríklad oheň), ktoré sme tam videli nemajú v 21. storočí či hľadať. ()

Galéria (94)

Reklama

Reklama