Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podvodníček Arnošt nabourá auto a při vymáhání náhrady škody na pojišťovně přijde na nápad. Zrealizuje fiktivní bouračku, při níž je údajně poškozena spousta zboží, které ve voze vezl. Protože je podvod úspěšný, rozhodne se „pracovat“ ve velkém: sehnat hromadu vzácných poškozených drahocenností, které bude půjčovat lidem, kteří se nabourali s autem a o vyplacené pojištění se samozřejmě rozdělí. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1984 až 1989 bol v československej televízii vyprodukovaný komediálny seriál "Paragrafy na kolesách". Bolo natočených deväť častí. Spoločnou témou týchto príbehov bol automobilizmus. Režisérsku taktovku nad týmto projektom držal Milan Rúžička. V poradí štvrtá epizóda nesie názov "Črepy pre šťastie". Herec Jiří Císler si v nej zahral prefíkaného špekulanta Arnošta, ktorý sa rozhodne zarobiť na poistných podvodoch. Pri dopravných nehodách nahlasuje poisťovni, že došlo k poškodeniu drahých predmetov, ktorý boli v aute. Celé sa mu to samozrejme poriadne skomplikuje. Vo svojej špecifickej dobe doznievajúceho socializmu, to bolo možno aj celkom vtipné, ale ja som sa teraz pri sledovaní tejto starej seriálovej televíznej komédie nijak zvlášť nepobavil. ** ()

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bravurní Jiří Císler, jemuž sekundovala dost jedovatá Iva Janžurová, si zřídili pod tlakem okolností "živnost", jež ovšem odporovala zákonům. Příběh byl sice notně přitažený za vlasy, ale vtipný. Včetně závěru. ()

Reklama

Reklama