Reklama

Reklama

Vincentov svet

  • Česko Vincentův svět (viac)
Trailer 3
USA, 2015, 104 min

Réžia:

Doug Ellin

Scenár:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrajú:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Film Vincentov svet je dlho očakávaná adaptácia oceňovaného seriálu HBO na veľkom plátne. Zažiaria v nej pôvodní herci zo seriálu - Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara a Jeremy Piven. Filmová hviezda Vincent Chase (Grenier), spolu so svojimi kamošmi Ericom (Connolly), Turtleom (Ferrara) a Johnnym (Dillon), sú späť... späť v biznise so super agentom, z ktorého sa vykľuje vedúci štúdia Arim Goldom (Piven). Hoci sa niektoré ich priority zmenili, puto medzi nimi ostalo stále silné. Spoločne budú musieť zvládnuť nestály a často náročný svet Hollywoodu. (Continental film)

(viac)

Videá (20)

Trailer 3

Recenzie (210)

Visáč 

všetky recenzie používateľa

Seriál poznám len zbežne a prišiel mi vtipnejší. Film je ako prebytočný reunion rockovej kapely s extrémne nevýrazným frontmanom. Banda pokrčených štyridsiatnikov si cez obohrané rádoby-vtipné eskapády (fapping Kevina Dillona goes viral, Ronda Rousey dá chlapovi na budku...) dokazuje, že ešte na to majú. Keby som bol citovo zaangažovaný fanda, asi by na to bol smutný pohľad. Zvlášť keď viete, že ten prepálený luxus hypujúci scenériu svedčí viac áčkovym hviezdam v cameách ako hlavným protagonistom - TV hercom druhej kategórie. ()

Moena 

všetky recenzie používateľa

[Filmový víkend 2015] Nikdy by mě to vlastně samotného ani nenapadlo, ale tenhle film je prakticky celý sestříhaný jen z cameí! Na pozadí hlavní čtveřice (pětice) hlavních hrdinů, zahranou několika téměř neznámými herci a jednoduchém příběhu o tom, jak sehnat dalších pár mega na film, se tu vlastně nic jiného neděje. Cameo střídá cameo, až to člověk nestačí stíhat. Některá jsou lepší, některá horší, některých si vážně ani nevšimnete. A až na pár vtipných scének jsem tady smíchy zrovna nebrečel. Očekávaní nebyla žádná, film neurazil, ale z celé víkendové šestky mi z hlavy asi vyšumí nejrychleji. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Seriálový Entourage aka Vincentov svet v našich končinách som zachytil iba pár kedysi dávnejšie na HBO, takže s ním som iba minimálne oboznámený, no celovečerný Entourage bez problémov funguje rovnako ako zakončenie seriálu pre fanúšikov, tak ako aj samostatný film pre neznalcov. Samozrejme, v pár momentoch sa neznalý divák bude jemne strácať (hlavne postava pritepleného Číňana, ktorý plánuje svadbu je pre film ako taký absolútne zbytočná a jej „vzťah“ k jednej z postáv pochopia len seriáloví fanúšikovia), no inak sa po pár minútach aj seriálom nepoškvrnený divák v postavách a ich problémoch (teda keď sa natočenie veľkého sci-fi hitu dá považovať v našich končinách za predstaviteľný problém) zorientuje a bude cítiť ako by ich poznal už dlho. Následne ho tu čaká príjemná, good-feeling, odľahčená, letná oddychovka, ktorá namiesto toho, aby sa snažila o prehnaný humor , tak je po celý čas „iba“ decentne zábavná, tempom vyvážená a ani raz nepadne do trápnosti. A keďže sa odohráva v zákulisí Hollywoodu, tak je určená výhradne filmovým fanúšikom, ktorý si užijú mnoho popkultúrnych odkazov (takmer ikonického Neesona a „Leave No Jew Behind“ už ani netreba spomínať). Ako samostatný film by to síce mohlo mať o niečo málo viac vtipu, o niečo viac ponúknuť pohľad za oponu Hollywoodu a nechať vystrihnúť pár zbytočných línií (opäť ten Číňan), ale ja som sa tých cca sto minút cítil medzi postavami viac ako príjemne a ako taký letný odpočinkový film k horúcim lúčom s vyloženými nohami a drinkom v ruke obklopený taktiež filmovými fandami je Entourage ako stvorený. CELKOVO: 3,5* (7/10) ()

vteco 

všetky recenzie používateľa

Vincentův svět se celých 104 minut vezl na překvapivě svižné vlně a své tempo příliš neztrácel. Kde ovšem film nestačil bylo v přiblížení postav, do kterých nebylo možné se nějak více vžít či je blíže pochopit. Další výtka směřuje ke vtípkům, které jsou vesměs suché, až na pár příjemných výjimek. Záchrana v podobě jednoho camea za druhým byla vzhledem k jejich kvalitě nedostatečná. Podprůměrná a zapomenutelná komedie se slabším příběhem. [40%] | 4. ČSFD FV ()

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

Tupý humor milionářů? Ano, tak takový je bohužel Vincentův (americký) svět, jenž je jakýmsi sequelem stejnojmenného seriálu. Přiznám se, nemusím ani seriál. Měla to být hlavně komedie, ale té se mi z mého pohledu moc nedostalo. Komedie o milionářích či miliardářů (kdo ví) a jejich strastí opravdu není mnou vyhledávána cílová skupina komedií. ___ (Filmový víkend ČSFD 2015, Letní kino Turnov) ()

Galéria (127)

Zaujímavosti (4)

  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • Kevin Connolly si při natáčení fotbalové scény s americkým fotbalovým quarterbackem Russellem Wilsonem zlomil nohu. (willy1)

Súvisiace novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (viac)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (viac)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (viac)

Reklama

Reklama