Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (92)

tron 

všetky recenzie používateľa

Strašne zlý a nevydarený pokus o sitkom. V prvom rade by sitkom nemal mať 45 minút, ale kašľať na to, to je len technická vec. Oveľa väčší problém je v tom, že to nie je vtipné. To po prvé. Sú tam desiatky pokusov o vtip behom jednej epizódy a letmo sa pousmejete možno max. nad jedným. Po druhé, prostredie horského penziónu je biedne, vizuálne to vyzerá veľmi zle a škaredo. A po tretie, herci sú mimoriadne zle typovo obsadení. Najvtipnejší je Jožo Vajda a aj on je dosť slabý. Maštalír je absolútne mimo koncetráciu, Polnišová ma naposledy bavila v SOS pred sto rokmi, Bárta je žalostný a Hilmerová, nuž, Hilmerová je Hilmerová. K tomu hosťovanie plné predvídateľných tvárí, ktoré tomu vôbec nič nové, svieže nedávajú (Stanke, Mórová...). ()

Kozy9 odpad!

všetky recenzie používateľa

V rámci svojho zdravia (hlavne duševného) sa snažte vyhýbať tomuto úbohému pokusu o seriál. Afektované a amatérske herecké výkony podané hercami, ktorým som zo začiatku aspoň trochu veril, hrozný scenár a absencia vtipov. Prvý "komediálny" seriál, kde som ma problém prísť na to čo bolo myslené ako vtip, nebyť smiechu v pozadí tak sa to asi ani nikdy nedozviem. Úbohosť najvyššieho zrna: 0%. ()

Reklama

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

Stupidný seriál pre pokleslé masy. Ani na sekundu sa neberie vážne, navyše na hercoch je vidieť, ako sa bavia. A ja sa bavím s nimi. Nič extra som nečakal. A niečo tomu podobné som aj dostal. Hejteri bozajte ma kam chcete, oodpadovať toto je rovnaké, ako tvrdiť že kolotoče nie sú intelektuálnou zábavou. No to je snáď jasné, že nie sú. Nebudem tu potom predsa robiť ramená, že som pri tomto "objave" vynašiel teplú vodu.. ()

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som dokopy asi 20 minút z troch častí alebo koľkých a vôbec ma to neoslovilo, úplný trapas, totálny prepad v oblasti humoru, ničím nezáživné, len blbá snaha napodobniť nejaký zahraničný sitcom, ktorá bola opäť neúspešná...veď čo sa dalo čakať, keď už upútavky boli na štýl "Never say No to panda" :D ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Tak najskôr - ono to má takmer hodinu? Na sitcom je to nehorázne veľa! To si nedovolili ani tie najlepšie ako Priatelia, Frasier a podobne. Muselo by to byť pekelne dobre napísané a zahraté aby to vydržalo baviť hodinu. Mna to nevydržalo baviť ani 5 minút. Zasa herci, ktorých vidno v každom jednom slovenskom filme či seriály. Unavuje ma to už a nechápem ako tie opozerané tváre vôbec môžu niekoho lákať k tv. Vyložene otravné ako Kutyil s.r.o. to však nebolo. Nezasmial som sa ale ani raz a ani nepociťujem nejaký veľký potenciál do budúcnosti na zlepšenie. Zatiaľ po prvej časti dávam 1* a uvidíme. Markízácka Zita na krku sa mi však zatial humorom pozdáva viac. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama