Reklama

Reklama

Tricia sedm let marně vyhlíží svého pohřešovaného manžela Daniela. Když podepíše konečnou zprávu o jeho úmrtí, znenadání se objeví před domem živý, ale dost pohublý a ve zbídačeném stavu. Ještě tentýž večer si pro něj "temnota" přichází. Tricia to psychicky nezvládá a vydává se ho hledat ke špinavému tunelu pod dálnicí, kde ho naposledy spatřily se sestrou Callie. Obě se však beze stopy ztrácí a detektiv Mallory nachází pouze novinové výstřižky o tunelu, ve kterém už od začátku 19. století mizí lidé. (Rodriguez)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Strašná pičovina! Že já nešel rovnou spát.

MiKee007

MiKee007 (hodnotenie, recenzie)

Tak tady se skladatel hudby opravdu nepředřel. Jestli dostal dolar za každej akord, tak doufám, že si na tom hambáči u McDonalda pochutnal... ;-)
Ne, vážně, chápu, že to asi mělo bejt jako minimalistický a tak, ale i méně minimalismu je někdy více...

srncek

srncek (hodnotenie, recenzie)

Veľmi dobre zahraté,hodne melancholická atmosféra striedaná dosť hustými okamihmi..menej je niekedy viac a tu sa to potvrdilo.Veľká spokojnosť...Mimochodom,často je pri filmoch tu na ČSFD na výber z množstva plagátov na profil a vždy sa nejakému chytrákovi podarí dať ten jeden najlacnejší odpudivý..nenechajte sa odradiť,je to inteligentný a kvalitný film...80%

Uživateľ pubkitch zmazal svoj príspevok.

Uživateľ pubkitch zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Mike Flanagan – nová tvář amerického hororu?

Mike Flanagan – nová tvář amerického hororu?

01.06.2014

Po odchodu Jamese Wana z hororové scény mnoho fanoušků čeká, kde a kdy se objeví další výrazný tvůrce spjatý s tímto žánrem. Ale dost možná tu již jeden je, jen zatím není tolik na očích. Mike… (viac)

Reklama

Reklama