Reklama

Reklama

The Facility

  • Veľká Británia Guinea Pigs (neoficiálny názov)
všetky plagáty
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„The Facility“ je možné směle považovat za agitku, která se snaží lidem ukázat, že by neměli věřit farmaceutickým společnostem a rozhodně by neměli testovat nějaké léky na sobě. Nejspíš by neměli ani užívat nějaké komplikovanější léky, ale tak tohle nebezpečí zde prostě je. V rámci hororového žánru pak snímek ničím nevybočuje, nic neukazuje a jen chce prohloubit náš strach ze tmy. Vzhledem k tomu, že tohle vidíte v každém druhém kousku, nemůže se tohle dotáhnout ani na průměr. Hlavně i proto, že snímek začíná nudit, a to i při své krátké stopáži. Nemá totiž co říct. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Tradičná vzorka indivíduí, ktoré snáď ani nemohli byť otrepanejšie vybraté, súhlasí s testovaním experimentálneho lieku na izolovanej klinike. No a keďže ide o horor, tak je jasné, že experiment sa zvrtne a trošku sa to rozkrvaví. Ale naozaj iba trošku, keďže si film príliš nedovoľuje a tak sú krvavé scénky / gore prítomné iba zriedkavo a väčšinu deja predstavujú predvídateľné hádky a otravné dohadovanie medzi postavami, ktoré ma ani náhodou nebavili. Onedlho sa objavia nečakané účinky lieku a atmosféra mierne zhustne, no pokračuje to stále iba zmäteným pobehovaním postáv, ktorých najväčšia aktivita spočíva v prekrikovaní a otupných dramatických eskapádach, čo mi moc napínavé / zaujímavé / hororové neprišlo. Takže nakoniec to bol len opozeraný nemocničný nízkorozpočťák, ktorý ma vyše 2 a pol hodiny nudil a následne ma odrovnal v šokujúcom závere zistením, že v skutočnosti trval iba 1h 15min. ()

Reklama

Ronaldo79 

všetky recenzie používateľa

Velká škoda, že The Facility je víceméně o hádkách a bezprizorním pobýhání po klinice, přitom potenciál na vznik solidního psycho snímku by tu byl. Námět testování nové drogy, a samozřejmě se v průběhu dostaví vedlejší účinky, má přeci obrovskou šířku možností, jak ty ,,guinea pigs'' potrápit. Nějaká konzistentní atmosféra nebo nervy drásající napětí se nekoná, a tak i těch 79 minut docela potrápí divákovo zaujetí. Hrozně skromný snímek na to v jakém prostředí se odehrává a čeho všeho by byl s lepším scénářem schopný, ale to už se jen opakuju. 4/10* ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama