Reklama

Reklama

Never Play with the Dead

Obsahy(1)

Parta náctiletých se pokusí udělat z blázince dokonalé dějiště večírků, ale místo veselí je čeká souboj s nečistými silami, které je chtějí připravit o rozum. (Netflix)

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtový hounted-house horror. Šestica teenagerov si to namieri do obrovského sídla na menšiu párty, ale nedopadne to celkom podľa ich predstáv. Začína to elektrickými výbojmi, poruchami svetla, podivnými zvukmi, pokračuje do duchmi mŕtvych detí, ktoré tam v minulosti zmizli, no a nastáva panika, pobehovanie po tmavých interiéroch a boj o prežitie. Herci mi nevadili, prostredie bolo OK a čerešničkou na torte je záver, ktorý som nečakal. Napriek tomu mi to nestačí ani na priemer, pretože to by tam buď musela byť krv, alebo by som sa musel aspoň raz zľaknúť. ()

Dellamorte

všetky recenzie používateľa

Podozrivý sticker, ktorý sa pohral s pestrofarebným osvietením a nechal pobehávať nedoštudovaný cast po zakulisných chodbách RND. Intro a Final indian Spirit Tribble sekundovka potešila, ale kôli tomu nemám v úmysle hodnotiť, ani omylom. Snáď ešte R. KILLBY-rejžovi odkaz - "Never móre Play with Me (The)". ()

Reklama

Reklama