Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď stredoškoláci John a Kathy zistia, že Kathy je tehotná neostane Johnovi nič iné len ju požiadať o ruku. Po svadbe sa presťahujú, aby mohol John pokračovať v štúdiu na Harvarde. Tvrdá realita donúti Johna balancovať medzi otcovstvom a školou. Film je nakrútený podľa skutočnej udalosti. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (9)

kersten 

všetky recenzie používateľa

Veľmi silný a pôsobivý film. Škoda len že sa tak pomaly rozbiehal. Začiatok nudný, koniec famózny. Odporúčam pozrieť. Určite si každý z vás povie "Sakra, ja mám problém sama so sebou vyštudovať školu, a tento týpek zvládol harvard aj s dieťaťom." Nechce sa mi až tak veriť že je to podľa skutočnej udalosti, ale ak áno klobúk dole a film to len podčiarkol. ()

Crybaby odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedna z najvacsich filmovych sraciek ake som kedy videl. Ked toto ma nejaku vypovednu hodnotu, kulturny prinos pre vas, tak je to s vami dost biedne. Totalne zvasty so strasnymi hercami, jeden z najnevkusnejsich scenarov ake som kedy videl, a dalsi z filmov ktory som vydrzal pozerat len do polovice. Uz nikdy viac nic podobne na takej C-kovej urovni... ()

Reklama

monny9987 

všetky recenzie používateľa

Tento film je jeden veľký boj klenúci sa v dvoch líniách. Ide o rodičovskú lásku a ambícioznosť vyštudovať na prestížnej univerzite, Harvard. V niektorých momentoch sa naozaj tisnú slzy do očí, no celkovo zachováva rad reality. Koniec je skôr neuveriteľným prekvapením, ale divák si tak určite vydýchne, že to všetko nakoniec dobre skončilo. No druhýkrát by som si tento film nepozrela už len z dôvodu utrpenia, o ktorom vieme, že je podľa skutočnej udalosti. Veď takých prípadov, no s horším koncom, stretávame pomerne často. Citlivá tématika... ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Ako skutočný príbeh obdivuhodné, ako film slabé. Keď chcem natočiť takýto film, tak aspoň by som chcel divákov citovo vydierať a dohnať k slzám, aby prežívali tie strasti s tým ockom. Pri tomto spracovaní akurát len tak držíte ockovi palce, i keď už dopredu viete, že to bude mať šťastný koniec, takže čakáte už len na záverečný doják. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film nebol nákladný, TV produkciu je poznať, napriek tomu má čo povedať. Ukazuje dobrý mužský vzor a vyvracia ten ženský feministický názor, že muž je spokojný, keď je najedený a podojený, a inak sa o nič nestará. Škoda, že bola ukázaná len tá mužská stránka, čo sa stalo s matkou? Prečo ju už neukázali, odišla od dieťaťa a čo ďalej? To tam veľmi chýba. Je ale pozitívom ukázať, že i mladí ľudia môžu myslieť správne a postarať sa o svoje dieťa ako o prioritu. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama