Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Klasický dokument ze kterých jsem poslední dobou přejedenej. Je to sice dobrá podívaná která mi ukázala plnp nových věcí o kterých jsem nevěděl, ale zároven je to dokument který mě zas tak nebavil, přeci jen plno kecání bylo o ničem a jak jsem říkal není to prostě nic nového. Aspoň že herci/režiséři/scénáristi byly úžasní. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Halloweensky TV špeciál o histórii filmového strachu sa nesnaží o ucelenú či komplexnú úvahu nad temnejšou stránkou krvavého hororu, žánru, ktorý filmové plátno neopustil čo film ako taký existuje, ale o štýlovú tematickú zábavu a televíznu oslavu kultových klasík A to je tiež dobré! Hororový galavečer môže byť teda s plnou parádou zahájený. Poznámka : Michal David a Lucie Vondráčková sa do programu nedostali. ### Dokument “The Perfect Scary Movie“ z produkcie spoločnosti “Visual Voodoo“, sa v tento sviatočný večer (predvečer sviatku Všetkých svätých) vysielal na obrazovkách v Británii v roku 2005 zásluhou programovej štruktúry televíznej stanice “Channel 4“. Krvavá odnož viacerých tvári je tu s nami, žije s nami, je v nás. Treba stlačiť len ten správny gombík a zábavný “Videodrom“ už všetko zariadi za vás. Odrážkové kapitoly “The 5 Rules of Horror“, “Monsters“, “The Horror of Hammer“, “Zombie Nation“, “Bad Science“, “Witchcraft“, “Satan“, “Haunted House“, “Psycho Killers“, “All American Psycho“, “Teen Slashers“, “Killed on Camera“, čakajú na prelistovanie. Chutná jednohubka. ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

...je to jasné - ak v H pred niečim (niekým ) utekáš , tak uhni domu - netušíš , aký T.C.M ťa čaká / sex v horrore skracuje život / ak vykucháš viac , ako 3 figúrky, si filmovo - seriálovo vražedne zaujímavý / horror nepotrebuje explicitné gore - H gro je totiž X krát ďaleko úspešnejšie, ak je fyzicky zhmontnené a takto účinnejšie ( dokonalý ShinJack ! )..... V skratke - prečítaj si cast a bude svetlo. Vyparádená oslava Hčka a bodík zdieram len za neaktuálnosť - rada by som totiž 2012ku. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama