Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V létě 1892 byli Adrew se svou ženou Abby brutálně zavražděni ve svém domě. Říkalo se, že je za vše zodpovědná jejich dcera. Současnost: Lizzie Allen trpí amnézií a nepamatuje si nic ze svého dětství. Když se dozvěděla, že zdědila dům, rozhodla se do něj nastěhovat. (LIVINGDEAD)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

- You're sexy. But you're stupid. - I'm stupid? - Yes, you're stupid. But stupid is sexy. To mi zase bol bombovo inteligentný film! Samozrejme sa úvodný dialóg týkal hlavnej hrdinky. "Stupid" bola, to áno, či bola aj "sexy"... no neviem, keď držala klapačku, dalo sa na ňu pozerať, ale na kolená by som teda pred ňou nepadol. Horšie už bolo, keď s bejzbalkou pobehovala po dome a jačala, akoby ju na nože brali. ZLE! Opäť film o jednej strelenej ženskej, ktorej sa vracajú spomienky na minulosť v podobe flashbackov, vízií, duchov, snov a neviem čoho ešte. Začala to byť otrava už po pár minútach. Strašne nezaujímavý film. A keď ešte nabehol nasratý duch so sekerkou, začalo to byť dokonca nechcene vtipné. Bodík za záver, v ktorom boli síce všetky mordy podľa očakávania mimo kameru, ale aspoň sa tam objavilo niečo, čo pripomínalo ten sľubovaný "thriller". ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Zbytočne pridaný film, ktorý len rozdrví chuťové poháriky diváka, túžiaceho konečne po (nie) BLOCKBUSTER thrill zážitku. V tomto prípade nepomohol ani Gary, ktorý si po rozlúčke so Seagelom privyrába na validný, herecký dôchodok ako sa len dá. Viac písmenok netreba. ()

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečná nudná slátanina a několik pokusů o "lekačky" :-D Gary Busey má pořád stejný ksicht. Jak on to jen dělá? Připadá mi jako by Přepadení v Pacifiku se Stevem natočil loni - 5% ()

Reklama

Reklama