Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike sa snaží vo väzení ako-tak prežiť. Jeho spolubývajúci Frank Gallo mu totiž plánuje pobyt znepríjemniť čo možno najväčšmi. Ich vzájomné rozpory dôjdu až tak ďaleko, že Mike dostane dvojtýždenný zákaz návštev. Celú vec navyše zhorší Harvey, ktorý sa aj napriek Mikeovmu výslovnému zákazu do celej veci vloží, dokonca s pomocou Seana Cahilla. Medzitým Rachel tŕpne hrôzou z predstáv, čo musí Mike v base prežívať. Právnická kancelária ďalej rozvíja plán na svoju vlastnú záchranu. Potrebovala by na to použiť peniaze partnerov, čo sa však Jackovi Soloffovi nepáči. On svoje peniaze potrebuje späť viac než ktokoľvek iný. Preto sa nebojí zlanáriť ani Elliotta Stemplea, ktorý pasie po Harveyovi a chce mu vziať to, čo je pre neho najcennejšie - maľbu kačice na stene. A tak znovu zasahuje Jessica, ktorá musí chtiac-nechtiac využiť dobré vzťahy s Robertom Zaneom. (TV Wau)

(viac)

Recenzie (3)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla velmi podobná té první, takže jsem opět neměl radost. Mikův vězeňský pobyt je jako špatný vtip, mám pocit, že si scénárista užil pěknou lobotomii, když ze sebe dokáže vypotit něco takového. Ani tentokrát mě tvůrci neušetřili citového vydírání, k nadšení mám tedy hodně daleko. ()

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rachel: "Donno, co tu delas?" Donna: "Prinasim dary." Rachel: "To je od tebe mile, ale nemusis me sem chodit  kontrolovat. Jsem v poradku." Donna: "Rika zena, v kosili sveho snoubence." Rachel: "Vim, je to prehnane." Donna: "Rachel, chces ho citit u sebe. Na tom nic neni." Rachel: "Dekuju Donno." Donna: "Mela bzs mi podekovat, ale ne za tohle. Za chvili nebudes u sebe citit jen jeko kosili." Rachel: "Chces mi rict, ze jsi me dostala na seznam navstev? Rekli, ze..." Donna: "Me je jedno, co rekli. Jsi jeho rodina. A jsi i moje rodina. A neusnula bych, dokud bych te na ten seznam nedostala." Rachel: "Ja nevim, co mam rict." Donna: "Rekni: Dekuju ti Donno, a utikej za nim." ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama