Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harvey povýšil a když si má k sobě najít absolventa právnické fakulty na Harvardu, tak si vybere Mika Rosse. Až na to, že Mike vlastně právo nevystudoval. (Netflix)

Recenzie (8)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Stretávame sa s dvomi ústrednými postavami. S Harveym, ktorý povýšil v právnickej firme a s mladým Mikom, ktorý síce nemá potrebné vzdelanie aby sa v takejto firme uchytil ale zato má v hlave dosť informácií. Nutne potrebuje peniaze a tak týchto dvoch náhoda spojí. Prevedenie: Po dlhej dobe konečne pilot, ktorý zaujme. Seriál sa s tým nebabre a hneď po predstavení postáv sa vrháme na prvý právnický prípad. 99% ()

M_Bery 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborně tenhle pilot navnadil. Hned ze začátku to člověka přitáhne, mě to chytlo už v prvních pěti minutách, no prostě skvělý začátek seriálu. Doufám, že se to ještě nějak rozvine, a bude to zajímavé... Velmi se těším na další díly a na pokračování... :-) ()

Reklama

PaTeXx 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvělý pilot. Už od prvních dvaceti minut jsem se začínal zamilovávat do charisma postavy Harveyho a za hodinu jsem se o právech naučil celkem hodně (vzhledem k tomu, že se jim vůbec nevěnuju). Každopádně laťka byla nastavena dost vysoko, tak jsem zvědavý, jestli to tak bude pokračovat. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (3)

  • Muž, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování, byl prezidentem společnosti Devlin McGregor. Stejná fiktivní společnost se objevila už například ve filmu Uprchlík (1993) nebo několika jiných seriálech. (don corleone)

Reklama

Reklama