Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pásmo scénok, skečov, humorného slova a pesničiek v podaní Radošinského naivného divadla a jeho hostí. (RTVS)

Recenzie (5)

janesX 

všetky recenzie používateľa

"Ešte raz upozorňujem, že dnes sa mala preberať baroková budha." Tak pri tejto rarite som mal za očami viacero otáznikov. Bol to zostrih toho najhoršieho? Skúšali to viac ako raz? Prvý krát spolu/na pódiu? Môžem sa stále spoľahnúť na moju dedukciu? Je to podľa Štepkovho scenára a preto sa nesmejem? Moja odpoveď je, ako vždy, 100% presná, jasná a seriózna: neviem, neviem, neviem, neviem. No ak by to nestačilo: Bol film v trezore? Alebo niekde v neroztriedenom archíve? Majú tam archív s názvom "odpad", ktorý sa nevyhadzuje? Alebo žeby to prišlo na rad až teraz podľa dôležitosti? Tak alebo tak, ja si to zaradím do akéhosi undergroundu husákovských rokov. ()

ELDoctorow 

všetky recenzie používateľa

Wau. Ono Štepka, Markovič, Filip a ľudia z RND kedysi robili zábavu kdesi na úrovni Senzi Senzusu? Tomu vravím prekvapenie. Ak mi niekto ešte niekedy povie aké sračky to dnes vysielajú televízie a ako to kedysi tak nebolo, rád ho odporučím na tento program. Pre zachovanie kontinuity mojich príspevkov, teda tvrdím, že ide o druhú najslabšiu vec, čo som od RND videl. Budem to brať ako obdobie, kde sa ešte len hľadali. PS: Určité veci by očividne mali navždy zostať stratené v televíznych archívoch. ()

Jard 

všetky recenzie používateľa

Úprimne som čakal perfektný divadelný záznam ďalšej nenapodobiteľnej inscenácie RND, žiaľ, vtipných scénok tu bolo žalostne málo. Medzi tým ešte vystúpilo mnoho spevákov a hudobníkov, ktorí len umelo predlžovali divadelnú hru. 35% ()

Reklama

Reklama