Reklama

Reklama

Bedári

Trailer 3
Veľká Británia / USA, 2012, 157 min (Alternatívna 151 min)

Réžia:

Tom Hooper

Predloha:

Victor Hugo (kniha)

Kamera:

Danny Cohen

Hrajú:

Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Samantha Barks, Aaron Tveit (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Keď bývalého galejníka Jeana Valjeana (Hugh Jackman) prepustia na podmienku, netuší, že za chrbtom bude mať ako večný tieň posadnutého inšpektora Javerta (Russell Crowe). Ten ctí zásadu, že zlodej zostane navždy zlodejom a Valjean sa zdá byť jasným príkladom, zvlášť keď pravidlá podmienečného prepustenia vzápätí poruší. Lenže Valjeanovi sa darí unikať, začne žiť pod zmenenou identitou, stane sa ctihodným občanom a dokonca starostom, avšak ani tak nie je pred sliedivým Javertom v bezpečí. Po smrti továrenskej robotníčky Fantine (Anne Hathaway), ktorú si kladie za vinu, sa ujme jej dcérky Cosette. Spoločne s ňou potom pred Zákonom uteká do anonymity francúzskej metropoly. Tam na nich po pár rokoch relatívneho pokoja čakajú okrem Javerta aj ďalšie nebezpečenstvá – revolučné vrenie v uliciach, ktoré rozdúchavali mladí chlapci. Jeden z nich, Marius (Eddie Redmayne), sa pri letmom stretnutí zamiluje do dospievajúcej Cosette (Amanda Seyfried) a tá jeho city opätuje. Kvôli svojej dcére a jej šťastiu sa Valjean rozhodne riskovať, dokonca sa vydá na barikády v predvečer rozhodujúceho súboja medzi revolucionármi a armádou, aby z vopred prehratej bitky zachránil Mariusa. Na mieste, kde história napísala jednu zo svojich krvavých kapitol, sa zároveň odohrá finálny súboj medzi ním a Javertom. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (183)

Súvisiace novinky

Freddie Mercury si hledá holku

Freddie Mercury si hledá holku

25.03.2013

A taky režiséra. Kandidáty jsou Blake Lively a Tom Hooper. O jaký projekt vůbec jde? Biografický film o zpěvákovi legendární britské rockové skupiny Queen prozatím nemá název, ale hlavní roli už má… (viac)

Hugh Jackman v thrilleru se zázračným scénářem?

Hugh Jackman v thrilleru se zázračným scénářem?

17.03.2012

Právě v Británii natáčí muzikálové Bídníky, potom si nabrousí drápy pro The Wolverine a začátkem příštího roku se vrhne na thriller Prisoners. Jde o dlooooouho připravovaný film, kolem kterého se… (viac)

Crowe jde po krku Jackmanovi

Crowe jde po krku Jackmanovi

12.09.2011

Už víte, že natáčení The Wolverine bylo opět odloženo, protože Hugh Jackman si chce zazpívat. Konkrétně ve filmové verzi muzikálu Les Miserables, inspirovaném slavným románem Victora Huga. Není divu,… (viac)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (viac)

Reklama

Reklama