Reklama

Reklama

Na úpätí pahorkatiny

(TV film)
  • Česko Návrat do rodného Walesu (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický film podľa románu Diany Stainforthovej.  Po tragickej smrti jej muža opúšťa Alex Stapletonová spolu s jej synom Davidom Afriku a vracia sa do rodného Walesu. Tam totiž zdedila jednu chalupu, ktorú by chcela čo najskôr predať, aby mohla začať nový život. Ako reštaurátorka nábytku. Ale ľudia v dedine jej prirastú k srdcu - predovšetkým starosta obce Michael lloyd Glynn, do ktorého sa zamiluje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

jasanka 

všetky recenzie používateľa

Když se sem tam podívám na nějaký německý romantický film, tak proto, že potřebuji absolutně vypnout. A na to jsou tyhle filmy opravdu výborné. Ale Návrat do rodného Walesu je i v této kategorii slabším příkladem. ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Sám neverím, že som to pozeral... ale stalo sa. Teda ja som iba občas zdvihol hlavu od kompu, ale obsah mi neušiel, Bol totiž tak úboho jednoduchý, bez akéjkoľvek myšlienky, že na to nemám ani komentár.... :) ...a tá prihlúpla zápletka so zlatom na pozemky tej pipiny... celé zle. ()

Reklama

haWranka 

všetky recenzie používateľa

Viděla jsem i horší německou romantiku. Tohle byla sice příšerná nuda, ale aspoň se to většinou vyhnulo kýčovitosti a trapnosti. Zkrátka dá se to přežít. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama