Reklama

Reklama

Recenzie (6)

Vena69 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První epizoda mě dost překvapila - čekal jsem dobrý gore a napětí a slabší self aware humor a minimum referencí na horory. Stal se ale pravý opak - hororové reference jsou skvělé a objevují se jedna za druhou. Napětí se tady taky najde a už od prvních vteřin má divák možnost hádat, kdo je vrah, spousta postav má logický motiv. Vražda samotná mě ale dost zklamala, kamera hloupě uhýbá v poslední vteřině a vraha jsem si také moc neužil. První epizoda ale diváka výborně seznámila s hlavními postavami a jejich minulostí, takže zklamaný úplně nejsem. 3/5 ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slasher Vřískot trochu přeměněný jako seriál? Proč ne a nevypadá to vůbec zlo. První mord nevypadal vůbec zle, hlavní postavy klasická potrava pro zabijáka v masce. Spousty odkazů na jiné horory. Nejlepší postava zatím jednoznačně lesbička s maniakem do hororu a masových vrahů. Zatím spokojenost, úvodní díl se povedl. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slasher mě vždycky míjel z hororových subžánrů nejvíc. Na můj vkus moc tuctový, předvídatelný a systematický vraždění, kolikrát kvůli kokotině. A tady čuju přesně to, co nemusím. Přitom filmy jsou celkem fajn, mají takovou tu svou atmosféru, která tady zatím chybí. Ale zaujalo mě zjištění, že to má tři řady. Tak tomu šanci dám, nečekám ale víc než průměr. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Študenti George Washington High sú v šoku potom, ako bola zavraždená žiačka ich školy Nina, ktorá na sociálnej sieti uverejnila chúlostivé video jednej zo svojich spolužiačok. Kedže zmizol jej priateľ Tyler O'Neil, je hlavným podozrivým. Po jej smrti sa žiaci rozhodnú zorganizovať rozlúčkovú párty. Postupne sa zoznámime s Emmou Duval, ktorú záhadný vrah začne tiež prenasledovať, Audrey Jensen, ktorá je obeťou Nininho videa, Noahom Fosterom, fanúšikom hororov a sériových vrahov či Kieranom Wilcoxom, novým žiakom školy, ktorého rodičia zahynuli krátko pred vraždou pri autonehode a ďalšími postavami. V úvodnej časti potešia najmä poznámky Noaha o tom, že slasher nemôže byť seriálom a záver epizódy s Noahovým komentárom k tomu, ako by sa udalosti mohli ďalej vyvíjať. Skrátka ma baví písať komentáre tam, kde žiadne nie sú a preto seriál pravdepodobne dopozerám, aj keď určite som nebol jeho cieľovou skupinou a úvodnú časť som pozrel viac menej z nostalgie za prvým filmom Vreskot. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama