Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři mladí lidé vyhrávají soutěž na sociální síti All2gethr.com. Výhrou je let do New Yorku soukromým letadlem. Ihned na letišti jsou požádáni, aby odevzdali své mobilní telefony, jelikož soutěž nedovoluje jejich užívání v letadle. V letadle se mají podílet na jakémsi novém stylu online zábavy za letu. Z hraní se stává nepříjemná osobní zpověď, pravda o každém vyplouvá na povrch a z letu se stává skutečná hra o přežití. (Beastmaster4)

(viac)

Recenzie (34)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nezávislý britský psychologický horor o štvorici mladých, ktorí sa po naivnej výhre na sociálnej sieti dostanú na palubu malého lietadla, kde sú vhodení do podivnej hry o pravdu a neskôr aj o ich život. Neznámy hlas, ukrývajúci sa za obrázok krokodíla im kladie nevyberavé, osobné a nepríjemné otázky, ktoré ich najprv zneistia pred sebou samými a onedlho sa posunú na ďalšiu úroveň, ktorá ich má zlikvidovať aj fyzicky. Filmík je spracovaný v štýle Kocky či Saw, kedy je skupinka ľudí značne obmedzená vo svojich možnostiach a musia hrať podľa pravidiel neznámeho killera, ktorý ich má pod palcom. Je tu síce iba minimum gore, no atmosféra je tajomná, nepríjemná a postupom času sa to s vystupňovaním napätia samozrejme posunie aj do kontaktnejšej roviny. Páčilo sa mi, ako boli v prvej polovici účastníci drvení tým, čo všetko zverejnili na sociálnych sieťach a čomu v bežnom živote ľudia neprikladajú väčšiu vážnosť. Zdalo sa mi to vcelku realistické, aktuálne a vedel by som si predstaviť, že by niekto takto ničil napr. mojich známych, keď občas vidím aké bullshity a súkromné informácie či fotky hádžu do éteru bez väčšieho významu. Druhá polovica filmu už bola taká tradičnejšia a otrepanejšia, no objavili sa tu viaceré zvraty, ktoré dianie oživovali až do konca. Mne sa Panic Button páčil a možno keby sa mu dostalo viac financií a lepšieho spracovania, mohol to byť hit. Takto ide "iba" o nenápadný hororový thriller, ktorý však stojí za pozornosť. ()

Beastmaster4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Mě snad někdo nebo něco musí trestat! :-) Vidět za sebou HOSTEL III a pak PANIC BUTTON, co bude dál? :-) Další s adaptací na "potrestáme hříšníky". No a jak se hřešilo tady? Přeci účastí na sociální síti a sdílením "píp" (prozradil bych ukrutně děsivou pointu). Podobný blivajzy tuším odstartoval první SAW, od tý doby jsem jich viděl několik a každý další byl horší a horší. Taky bych chtěl být režisér jako Chris Crow! Taky bych si chtěl takhle vydělávat, vždyť je to tak snadné! Zavřít tak 3 - 5 lidí do čehokoliv a pak jim pěkně dávat do těla. No a nějakej ten důvod se vždycky najde ne?! Tady to bohužel odnesli závisláci na sociální síti, příště to může být někdo jinej...skupin na porážku je dost a každej někdy zhřeší ;) ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Nie, toto nie je dobrý film. Dobrý potenciál film určite má, kvalitatívne by mohol byť zhruba niekde za nadpriemernom Would You Rather (ktorý dopadol 2-krát lepšie), avšak ten ostal úplne nevyužitý. Úvod bol celkom fajn, zoznamovanie sa s postavami, nejaký ten odľahčujúci humor, OK. To všetko je ale po chvíli vytrhnuté zo stola, pretože prichádza na rad hra (ktorá je do určitej celkom zaujímavá), ktorá vykráda iné filmy. Tu sa začínajú tie problémy, bez ktorých by to bolo ešte na 2-3. Scenár začína byť stále menej realistický, postavy sa chovajú úplne debilne, všetci sú čoraz menej sympatickí, vyšli na povrch totálne hlúpe zvraty a po doslova odpadovej kokotine prichádza BUM, TOTÁLNE NEČAKANÝ záver (myslené ironicky). Strata času. ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Veľmi podarený pohľad nato čo sa môže stať keď budeme príliš apatický k iným ľudom ... Psychológia filmu, aspoň v prvej polovici je na jednotku, druhá už trochu pokrivkáva, hlavne od momentu ako sú volaní na 00, ale celkové vysvetlenie - odhalenie na konci filmu bolo parádne, až teda na úplný WTF koniec ... :/ ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Hra na Vadí nevadí opepřená tématem sociálních sítí. Určitě jsem nebyl sám, kdo se přistihl že přemýšlí o tom, jaká data na internetu sdílel a jaká videa viděl. Psychologická stránka věci víc než solidní, scénář mírně šablonovitý (čtyři lidi, kteří mají něco společného) a vyvrcholení lehce předvídatelné, jako celá zápletka. Do nadprůměru to tlačí nepříliš známé tváře herců, kteří, ač mi byli zprvu protivní, zvládli své party na výbornou 70% ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama