Reklama

Reklama

Angélique nastupuje do nového zamestnania - malej manufaktúry na výrobu čokolády. So svojim šéfom Jeanom zdieľa nielen vášeň pre sladkú pochúťku, ale aj veľkú nesmelosť. Napriek tomu sa do seba zamilujú. Dokážu však prekonať svoju nesmelosť a dať svojej láske voľný priebeh? (RTVS)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (100)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi roztomilá, milučká komédia o tom, že láska je naozaj pre každého, aj pre takých dvoch "mierne" citovo nevyrovnaných ako boli Angélique so Jeanom-René. A k tomu ako čerešnička na torte hora čokolády. To vám vypláchne chuťové poháriky, mal som čo robiť aby som si hneď jednu neotvoril... 80/100 ()

Ollie235 

všetky recenzie používateľa

Film, pro který se přívlastek ,,milý" přímo nabízí. Je to jedna z těch romantických komedií, u které sice po celou dobu tušíte, jak to celé asi dopadne, ale sledujete to s přiblblým úsměvem a bavíte se dost na to, aby ani ten očekávaný konec nikterak celkový dojem nezkazil. Tento nenápadný snímek si tak rozhodně získal mé sympatie a mohu ho jenom doporučit. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Tak to bol film presne pre mňa a presne o mne, akurát oveľa zábavnejší než môj život. Nemohol som sa ubrániť úsmevu pri pohľade na Benoita, ktorý zažíval presne tie situácie, aké zažívam ja, dokonca aj tie jeho cvičenia od psychológa akoby okopčené odo mňa. Celkovo filmy, kde postavy majú rôzne fóbie, mám v obľube, ale toto mi fakt sadlo, asi to bude jeden z mojich obľúbených kúskov. ()

Pawlisman 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě svěží a originální komedie, kterou úmyslně trochu přehodnocuji, protože stojí za to vidět. Těžko reálná, avšak s francouzským šarmem tvořená, kde nemáte chvilku, kdy se nudit. U málo kterých filmů si nakonci říkáte, že ta střední část mohla být ještě o pár pěkných momentů bohatší a delší, a že to tak rychle a hezky mile uteklo, že byste chtěli přídavek. Ano, zde ano, tak by měly být dělané filmy, plynulé, svěží, radši kratší, ale bez hluchých míst. Originální přístup i téma. Moc milé, doporučuji. 9/10 ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Tady se sešlo hned několik faktorů dohromady. Velmi jednoduchý a přitom kouzelný příběh, dokonale vybraní hlavní herečtí představitelé a také zcela dostačující délka filmu. Francouzi opět zaváleli a již poněkolikáté dokázali, že v jednoduchosti je krása a natočili moc milou komedii, která je sladká a lahodná, jako ta nejlepší čokoláda na světě. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama