Reklama

Reklama

Social Distortion - Machine Gun Blues

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný / Krimi / Akčný / Dráma
USA, 2011, 8 min

Recenzie (6)

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Mike Ness a jeho smečka v úlohe gangsterov sa vydajú vylúpiť banku. Začne sa strielať, všade plno mrtvých a banda sa vydáva na útek. V pätách majú políciu i FBI. Všetko s doprovodom našlapaného punkrocku a celý klip je korunovaný záverečnou prestrelkou. Videoklip natočený v retro štýle 30tých rokov. ()

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Už jsem několikrát psal, že dle mého názoru klipy na CSFD nepatří, ale Social Distortion zakládají novou kolonku - a tou jest filmový klip. Dobrá hudba a skvěle vystavěný příběh. ()

Reklama

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Špičkový kraťas/videoklip ke skvělýmu singlu Social Distortion, odehrávající se v roce '34, kde sama kapela hraje bandu gangsterů při nešťastné bankovní loupeži. Působí to celé velmi "filmově", samotný song předchází dvouminutový úvod, Mike Ness už má kurva něco za sebou, no prostě paráda. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Social Distortion je stará, americká punk rocková kapela, ktorá vznikla v roku 1978, v Kalifornii. Pieseň "Machine Gun Blues" je z ich siedmeho štúdiového albumu Hard Times and Nursery Rhymes (2011). Bol to prvý singel z tohto CD a bol ku tomuto songu natočený aj parádny videoklip. Zbabraná banková lúpež z tridsiatých rokov minulého storočia v podaní členov tejto legendárnej kapely. Streľba, mŕtvoly, hon na lupičov a konečné zúčtovanie. Gangsterská klasika. Super nápad, profesionálne spracovanie, výborná hudba, skvelý hudobný video klip. **** ()

Zaujímavosti (1)

  • Chlapec, ktorý na začiatku klipu čistí gangstrovi (Mike Ness) topánky, je syn Mikea Nessa - Johny Rios Ness. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama