Reklama

Reklama

Husári

(divadelný záznam)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Záznam inscenácie muzikálu s M. Lasicom a J. Satinským z Novej scény v Bratislave v réžii Ivana Krajíčka. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (5)

kebom 

všetky recenzie používateľa

Obnovená premiére: Dvojka 1. 5. 2011. Vynikajúce divadelné predstavenie, nechápem že som o tom nikdy nepočul. Prišli sme o veľa, dúfam že to ešte odvysielajú. ()

Huncút 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre som sa zabával, dialógy boli neskutočné. A keď rozprávali o múroch po Európe, myslel som, že im v divadle zhasnú svetlo :) ()

ferika

všetky recenzie používateľa

Nadherna inscenacia! Mam ju nahratu nekompletne a roky som ju nevedel zohnat v celej stopazi. Ani trezorove filmy za sociku neboli tak zabetonovane ako tieto skvosty. Je to priklad debility a ignorancie profitovo - politicky orientovanych medii. Od doby vzniku bola tato inscenacia uvedena asi dvakrat. Keby tieto inscenacie - vratane t.z.v. "pondelnajsich inscenacii" STV davali pravidelne namiesto primitivnych US/Tureckych hovadin, urobila by statna televizia pre blaho a inteligenciu naroda ovela vacsiu sluzbu! Lenze, to by na tantiemoch zarobili asi ti nespravni ludia. Navyse - podla informacii predovsetkym byvalych zamestnancov STV - tony originalnych zaznamov zhnili na dvore a vlhkych skladoch STV v Bratislave. Nech je im slovenska skladka odpadu lahka! S americko-vychodniarskou mafiou v STV na vecne casy a nikdy inak ! ()

Reklama

Reklama