Reklama

Reklama

Ezel

(seriál)
Krimi / Dráma / Mysteriózny
Turecko, (2009–2011), 120 h 12 min (Minutáž: 90–199 min)

Réžia:

Uluç Bayraktar

Hrajú:

Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Tuncel Kurtiz, Rıza Kocaoğlu, Barış Falay, Sedef Avcı, Bade İşçil, Sarp Akkaya, Haluk Bilginer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(71)

Každá zrada sa začína láskou – a za všetko krásne v živote človek tvrdo platí... Všetko sa to začalo v roku 1997 mladíkom menom Ömer Uçar (İsmail Filiz), jeho dvoma priateľmi Alim Kırgızom (Barış Falay) a Cengizom Atayom (Yiğit Özşener) a dievčinou Eyşan Tezcanovou (Cansu Dere), ktorú Ömer veľmi, veľmi miloval... Nanešťastie však dobrák Ömer až príliš veril ľuďom - a naivne si len preto, že ich mal rád, myslel, že ich pozná... A to sa mu nepekne vypomstilo, pretože tí, ktorým najviac veril a ktorých mal na tomto svete najradšej, ho zradili a zapredali – a tým zničili nielen jeho život, ale i životy celej jeho rodiny! Po anonymnom udaní ho nespravodlivo obvinili z ozbrojenej lúpeže hotelovej herne a úkladnej vraždy člena tamojšej ochranky, súdili a vďaka podstrčeným dôkazom a Eyşaniným nehoráznym klamstvám v súdnej sieni aj usvedčili a odsúdili. Na doživotie – s možnosťou požiadať o prepustenie najskôr po odpykaní tridsiatich rokov...

O dvanásť rokov neskôr, po príšernom utrpení, ktoré mu pripravili tí, ktorým najviac dôveroval a ktorých najviac miloval, je už z Ömera, ktorý je pre celý svet oficiálne mŕtvy, iný muž, a to doslova. Jeho nové alter ego Ezel Bayraktar (Kenan İmirzalıoğlu) je totiž bolesťou a nešťastím zocelený muž, ktorý už má niečo odžité a v ktorého srdci sa namiesto čarovnej naivity, dojímavej nádeje a množstva snov usídlila trpkosť, hnev a túžba po pomste. Len málokto by v jeho peknej, no zvláštne smutnej tvári hľadal podobu s večne usmiatym mladíkom, ktorým kedysi bol a ktorého sa sám v sebe neustále snaží definitívne pochovať - pretože on jediný stojí v ceste Ezelovým plánom posledného zúčtovania s tými, čo ho nemilosrdne o všetko pripravili!

Keď vás sklamú, zradia a hanebne zapredajú tí, ktorým ste v živote najviac verili a ktorých ste najviac milovali, jediné, kvôli čomu ešte stále dýchate a vaše srdce bije je... Pomsta! No aby bola dokonalá, potrebujete nemenej dokonalý plán. A rozhodne nezaškodí, keď vám s ním pomôže niekto skúsenejší, kto už má niečo odžité – a keď vám zároveň s jeho následnou realizáciou pomôže niekto, koho nepriaznivé okolnosti a osud zlomili a navždy poznačili rovnako, ako vás. Ezel našťastie takýchto ľudí po svojom boku má – a jeho najväčším tromfom v tejto náročnej hre o všetko nepochybne je azda najmocnejší a najznámejší istanbulský mafiánsky kmotor Ramiz Karaeski (Tuncel Kurtiz), ktorý vlastne Ömerovi pomohol stať sa Ezelom! (TV Doma)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
TONYSN DVD
20.02.2013
mikele79 DVD
18.07.2012

Reklama

Reklama