Reklama

Reklama

Ako vycvičiť draka 2

  • Česko Jak vycvičit draka 2 (viac)
Trailer 2

Ostrov Blp býval miestom, kde Vikingovia vo dne v noci bojovali s drakmi. Potom ale mladý rojko Štikút vycvičil draka Bezzubého, spriatelil sa s ním a všetkým vysvetlil, že ľudia a draky môžu predsa spoločne nažívať v harmónii. Príbeh poskočil o päť rokov dopredu a z Blpu sa medzitým stal dračí raj, kde sa ľudia a draky navzájom rešpektujú a majú sa radi. Štikútova najlepšia kamarátka Astrid je hviezdou obľúbených dračích pretekov, v ktorých hravo poráža ostatných vikinských tínedžerov, zatiaľ čo Štikút dáva prednosť osamelým letom s Bezzubým, počas ktorých mapujú neznáme územia, objavujú nové svety a spoznávajú nových drakov. Jedno z dobrodružstiev ich zavedie do ťažko prístupnej ľadovej jaskyne, ktorá je domovom pre stovky neznámych divokých drakov. Tu sa stretávajú aj s temnou Dračou jazdkyňou, z ktorej sa vykľuje Štikútova dávno stratená matka Valka. Na láskyplné objatia matky so synom ale nie je čas, pretože sa nad spolužitím ľudí a drakov sťahujú mračná, ktoré sa prihnali vďaka Dragovi, mocichtivému samozvanému „dračiemu bohovi", ktorému slúži nafúkaný lovec drakov Eret. Títo dvaja predstavujú nebezpečenstvo, ktoré Štikút s Bezzubým sami neporazia. A preto dávajú dovedna starú partiu, kam okrem Astrid partia aj Pahlt, Soplinos, Rybonoh a dvojčatá Vraska a Tresk. Spolu s nimi sa ale budú musieť postaviť mocnému nepriateľovi aj Štikútov otec, vikinský náčelník Chladnobrv, a predovšetkým jeho matka Valka. Naučiť tento nesúrodý spolok spolupracovať bude nesmierne náročné. Bez nich ale nebudú mať obyvatelia Blpu ani najmenšiu šancu! (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Krnac

Krnac (hodnotenie, recenzie)

Apollyon09

No tak film niekoho extrémne naštval, to sa stáva pri každom filme ale čudujem sa na tých ľuďoch že musia dávať tie komentáre tak extrémne ale nebudem sa nad tým pozastavovať.

na príspevok reagoval Apollyon09

Verulik877

Verulik877 (hodnotenie, recenzie)

Škyťákova matka nějak neodpovídá svým rozměrům z prvního dílu. Tam dostal Škyťák od otce helmu, která dříve kryla jedno z maminčiných prsů. :)))

na príspevok reagoval m@cs

canucks333

canucks333 (hodnotenie, recenzie)

Terepin

A v com nie? Rozsirili vlastny svet, postavy dospeli, smrt jednej z postav je jav nevidany, potom tu mame slusne fantasy motivy ktore sa rovnaju normalnym fantasy snimkom, pribeh je klisoidny to priznavam ale je to animak...

canucks333

canucks333 (hodnotenie, recenzie)

Terepin

Hmm neviem neviem... vo mne bol iemócie pokiaľ viem pravé a čo sa kvality animácie, nápadu a originality týka HTTYD jednoznačne vedie

na príspevok reagoval Terepin

Terepin

Terepin (hodnotenie, recenzie)

Apollyon09

Ten film som nevidel, takže neviem hodnotiť. Naproti tomu HTTYD2 nemá jedinú uveriteľnú emóciu. Všetky pôsobia ako umelý konštrukt, ktorého jediný význam je, aby konania postáv dávali aspoň aký-taký zmysel. V skratke: ten film mal byť minimálne o hodinu dlhší.

na príspevok reagoval canucks333

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnotenie, recenzie)

Jednička Jak vycvičit draka byla úžasná, dvojka jenom stále dobrý animák, Velká šestka mnohem lepší, jsem za výsledek rád.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Terepin

A podľa teba je veľká šestka lepšia? Film ktorý vykradol HTTYD a podobá sa skôr na pokémonov? Dokonca nemôžeš tvrdiť, že by bol urobený lepšie vizuálne ani hudobne. Americký sniper bol nominovaný v niekoľkých kategóriách, pritom ide o pičovinu roka! Celé oscary sú prahsprostou fraškou.... Fuj, že to ešte ľudia berú vážne!

na príspevok reagoval Terepin

canucks333

canucks333 (hodnotenie, recenzie)

Akademia zase raz ukazala aka je ,,originalna'' to ze Drak nevyhral Oscara a Powell nebol ani za hudbu nominovany povazujem za vrcholnu chybu a zaujatost... Do prdele ale mi to zhorsilo den

na príspevok reagoval Terepin

smates

smates (hodnotenie, recenzie)

zajímalo by mě proč tu ještě není hodnocení k dawn of dragon racers

canucks333

canucks333 (hodnotenie, recenzie)

Film Ako vycvičiť draka 2 vyhral Zlatý Glóbus za najlepší animovaný film roku 2014 :) 

na príspevok reagoval smates

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Avari.73

Godzilla ozaj prekvapila ústrednou melódiou. Keď zaznela v kine, tak ma to celkom šokovalo. Žiaľ, Desplat nikdy nemal schopnosť vytrieskať z niečoho maximum a tak to aj dopadlo.

Interstellar, ani sa nevyjadrujem. Mám z toho filmu iba bolehlav.

Hobbit mal hudbu ešte nezáživnejšiu ako predchádzajúce dieli. Od Shorea obrovské sklamanie.

Jednoznačne tohto roku exceluje John Powell, no musím sa priznať, že jednotka mala lepšiu hudbu.

m@cs

m@cs (hodnotenie, recenzie)

smates

Bohužel, pro mě je ten dabing naprosto otřesný. Přijde mi hrozně dětský (vím, že to je pro děti hlavně, ale i tak je to až moc, zejména ty jména a tak...) a prostě strašně divný. Originál je parádní. 

na príspevok reagoval Terepin

smates

smates (hodnotenie, recenzie)

canucks333

on českej dabing není špatnej ale když se vymění dabér kord hlavní postavy tka to jde zkopce ale taky mám radši originál

na príspevok reagoval m@cs

smates

smates (hodnotenie, recenzie)

tak sem zjistil že už vysílaj česky druhou serii serialu a už to nedabuje ruml ale někdo jinej a je to vcelku otřesný doufám že s ek tomu ruml zase vrátí

na príspevok reagoval canucks333

m@cs

m@cs (hodnotenie, recenzie)

6Bor6gia6

Už před prvním filmem tuším jasně řekli, že z knížky si vzali jen námět, nějaké postavy a název. Příběh je v knížkách úplně jiný, jsou tam i jiné postavy (Astrid např. úplně v knížkách chybí a našlo by se jich víc). Od začátku neměli záměr zfilmovat knižní příběh, ale udělat svůj vlastní. Jediné, co s má mít filmová série s knižní sérií údajně společného, je závěr. 

canucks333

canucks333 (hodnotenie, recenzie)

6Bor6gia6

Neber to ako útok ale irónia: Prepáč, že netočia filmy podľa kníh, ktoré si nečítala. Film je nádherný taký ako je, knihy môžu byť fajn, mňa osobne nezaujali, ale film má o pár vecí rozhodne vyššiu kvalitu tak napr. už len tie lety to je krása + je tam Astrid, ktorá deju dáva aj romantickú linku a myslím, že celkovo to je omnoho lepšie vymyslené :) Ale fakt tak keď nechceš vidieť film podľa knihy taks a naň nedívaj a pozri si napr. Pána Prsteňov aks i to nečítala, je kopec filmov podľa kníh. Ku príkladu komiksovky sú tiež podľa kníh :) 

6Bor6gia6

6Bor6gia6 (hodnotenie, recenzie)

Film to je pekný. Lenže rovnako ako pri jednotke ma mrzelo, čo urobili s tou knižkou. To s ňou malo spoločný len názov, a dvojka s druhým dielom knihy ani názov nie. Neviem, či ma mrzí, že som to čítala(samozrejme že nie, boli to hodiny srandy), alebo, že som to videla. Prečo si nevzali na paškál nejakú knihu, ktorú som nečítala? Táto je moja, mali si nájsť vlasnú, ktorej by sa spreneverili  :-/

Ale ešte raz: skoro im to aj odpúšťam, lebo pri scénach na krídlach draka(a Štikúta) som mala zimomriavky a oči mi zvlhli niekoľko krát :)

na príspevok reagoval canucks333, Terepin, m@cs

germiny

germiny (hodnotenie, recenzie)

Mně by spíš zajímalo, jakto že všichni hned na první dobrou poznali, že Toothless je Nigh Fury, když ten druh nikdo neměl ani pořádně naživo vidět...

na príspevok reagoval canucks333, smates

germiny

germiny (hodnotenie, recenzie)

Shaleman

No draci z něj měli strach a skrz ten je ovládal. Tak asi když na ně zařval tak se činili :) A alfadraka mohl nějak ovládat i myšlenkou jen, když si vemeš, že alfadrak uměl nějak vysílat svoje myšlenky do hlavy druhého a měl z Draga vítr tak by to určitý smysl dávalo, ale na tomto se můžeme jen dohadovat no... Drago prostě jen vždy zařval, aby viděli kdo je pán a pak prostě něco poručil. +- :)

na príspevok reagoval smates

Súvisiace novinky

Hollywoodští skladatelé v Praze

Hollywoodští skladatelé v Praze

18.04.2015

Hned několik světových premiér obohatí program 4. ročníku festivalu Film Music Prague. V rámci koncertu s názvem Hudba Hollywoodu zazní 23. dubna ve Dvořákově síni Rudolfina hudební ukázka z… (viac)

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (viac)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (viac)

72. Zlaté glóby - výsledky

72. Zlaté glóby - výsledky

12.01.2015

V losangeleském hotelu Beverly Hilton byly uděleny 72. Zlaté glóby, kterými Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu oceňuje každý rok nejlepší filmové a televizní počiny. Nejúspěšnějším filmem… (viac)

Reklama

Reklama