Reklama

Reklama

Predvianočná nočná mora

  • Česko Ukradené Vánoce (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kultový animovaný film z produkcie Tima Burtona s vynikajúcou hudbou a pesničkami Dannyho Elfmana. Jack Skellington, smutný kostlivec s tekvicovou hlavou a nekorunovaný vládca Halloweenového mestečka, sa nudí. Veď koho by už vzrušoval permanentný Sviatok Všetkých svätých, ktorý v Halloweentowne trvá celý rok? Ani jeho najmilovanejšiu prácu, strašenie detí, ktorú vykonáva svedomito a invenčne, tento rok nik neocenil. Všetkých pobláznili nové hviezdy, populárni upíri, ktorí vytvorili rekord v pití ľudskej krvi za noc. A dokonca vyhrali aj hokejový zápas na cintoríne s lebkou namiesto puku!

Jedného dňa sa Jack náhodou ocitne v susednom Vianočnom meste. Celkom ho uchvátia vianočné sviatky, ktoré doteraz nepoznal všade vládne radosť detí, Santa Claus, jeho darčeky a šťastie dospelých. Aj Jack by rád obdaroval obyvateľov Vianočného mestečka a prekvapil ich počas sviatkov čímsi, čo nikdy nevideli a nezažili Halloweenom! Rozhodne sa im preto zinscenovať Vianoce v haloweenovom šate. V tom mu majú pomôcť jeho priatelia zo záhrobia. Obyvatelia Halloweentownu, umrlci, kostlivci, netopiere, strašidlá a škriatkovia sa už radujú, ako potešia svojich blízkych susedov. Ale nie je to také jednoduché, ako si predstavovali! Unesú toho odpudzujúceho tlsťocha Santu Clausa, aby neškodil, vyrobia krásne hračky a Jack ich nadeľuje deťom Vianočného mesta zo záprahu ťahanom kostrami mŕtvych sobov. No výsledok nie je uspokojujúci. Deti vybaľujú očarujúce umrlčie lebky, prítulné žravé netopiere či nežné bábiky kostlivcov - ale prečo kričia hrôzou a zamdlievajú z hnusu? Protilietadlové delá už mieria na oblohu a snažia sa zostreliť ten diabolský záprah, rozsievajúci do nechápajúcich detských srdiečok zmätok a strach... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
00:59
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
01:06

Súvisiace novinky

Ron Howard a Gaimanův hřbitov

Ron Howard a Gaimanův hřbitov

24.01.2013

„Kniha hřbitovů“ populárního fantasy autora Neila Gaimana je tak trochu hororovou variací na slavnou Knihu džunglí. Jak už název napovídá, neodehrává se v džungli, ale na hřbitově, kde sirotu jménem… (viac)

Reklama

Reklama