Reklama

Reklama

Sushi girl

Trailer

Obsahy(1)

Fish strávil šest let ve vězení. Šest let za mřížemi držel jazyk za zuby a neprozradil nic o loupeži ani o svých spolupachatelích. V den jeho propuštění mu přichystají čtyři muži, které chránil svým mlčením, velkolepou večeři. Hlavním chodem je božské sushi podávané na nahém těle nádherné dívky. Sushi kráska je absolutně netečná, trénovaná ignorovat vše, co se v místnosti děje. A to i ve chvíli, kdy se události značně vymknou kontrole. Je více než jasné, že se čtyři nezvladatelní zloději neudrží a začnou otevírat staré rány, ve snaze zjistit, kde se skrývá chybějící kořist... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (14)

funnynqo 

všetky recenzie používateľa

Tento film sa hodnotí veľmi ťažko. Záleží od človeka. Ja som sa naň tešil už od prvého pozretia traileru a vôbec som nebol sklamaný. Príbeh síce nič nové neprináša ale ani nesklame. Naštvalo ma pomenovanie filmu nakoľko podľa názvu som odhalil vyvrcholenie deja, čo bolo miernym sklamaním. Čo sa týka hereckých výkonov tak nemám čo vytknúť. A vravte si čo chcete ale Mark Hamil tu predviedol jeden perfektný herecký výkon a jeho postava tu bola podľa mňa to najlepšie na tomto filme. Aj keď ani taký Tony Todd nesklamal. Mínus u mňa však za Dannyho Treja . Nečakal som že ho takto rýchlo odbavia. Ale inak som rozhodne spokojný a táto mini gangsterka rozhodne stoji za obetovanie trošky času. ()

ještěžiju 

všetky recenzie používateľa

Nevím, proč někdo neguje tu odpornost Candymana, když to byl právě to nejlépe zahrané z celého filmu. Já, jakožto přemýšlivý člověk, musím poukázat hlavně na tu největší chybu celého filmu .. a tím je jeho název. Měli to nazvat třeba jen Sushi .. takto důvtipnému jedinci dojde pointa celého filmu a nečeká ho žádné překvapení. Jistě, záběry z celé loupeže a následného dění se doplňují postupně a až ke konci uvidíme proč a jak .. jen ten název označí to, na co se má člověk zaměřit a to byla chyba .. :-( ()

Reklama

husokachna

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo (čti Trejo) v roli sympaťáka Dereka007 poodhrnuje roušku tajemství výroby sushi za poukaz a zároveň se stává dívkou, či možná ženou, se vším, co k tomu patří. Toto existenciální romantické melodrama s neformální strukturou vyprávění je pro mne pokaždé novým, vydatným až masitým, zážitkem. Trochu mi snad vadí jen naturalisticky pojaté scény mužského znásilnění na kuchyňské lince, ale každému co jeho jest.... ()

Googooplexer 

všetky recenzie používateľa

Tušil som, že Hamill je teplý a potvrdilo sa. Danny Trecho ani Sonny Čibó, Michal Biehn či Džef Fehy si moc nezahrajú, ale niet divu, nie je to žiaden superfilm so supernámetom. Možno keby si zahrali viac, tak je to oveľa horšie. Je to celkom dobré pozeranie, také trochu dosť sparchantelé Reservoir Dogs, ale napríklad ako pozadie k večeri sa to hodí, navyše ak si dáte rybu, či rovno suši... ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Atmosférická, konverzačno-krvavá gangsterka o chlapíkovi, ktorý si odsedel 6 rokov za krádež, pričom neprezradil svojich komplicov. Tí mu po tom, ako vyjde z väzenia pripravia večierok na privítanie, pričom však majú v pláne zistiť kde ukryl diamanty z lúpeže, ktoré sa doposiaľ nenašli. Všetko sa onedlho vyhrotí do brutálnejších sfér, čomu nehybne prizerá tzv. Sushi Girl, na ktorej je naservírovaná večera. Behom diania príde na um najmä Quentin Tarantino a jeho Reservoir Dogs, keďže s ním má Sushi Girl dosť spoločného a hoci jeho kvality ani chytľavosti nedosahuje, stále ide o fajn počin, ktorému vládne charizmatický Tony Todd. ()

Galéria (55)

Reklama

Reklama