Reklama

Reklama

Vianoční škriatkovia

(TV film)
  • USA Prep & Landing (viac)
Ukážka z filmu 1

VOD (1)

Aj vám vŕtalo hlavou, ako mohol Santa Claus či Ježiško stihnúť rozdať darčeky všetkým deťom na celom svete v jednu a tú istú chvíľu? Poodhalíme vám ich tajomstvo... Wayne je vianočný elf, ktorý pracuje pre organizáciu Prep & Landing. Jeho úlohou je rozniesť darčeky miliónom detí po celom svete. Wayne sa teší, že ho povýšia, no namiesto toho vyznamenanie udelia jeho bývalému kolegovi Petersonovi. Malý elf Wayne dostane nového spolupracovníka, s ktorým má tieto Vianoce spolupracovať.
V osudnú noc ale nastane obrovská snehová búrka a Santa zakáže elfom rozdávať darčeky, pretože je nebezpečné zosadať so saňami na strechu. Čo si ale pomyslia deti, keď si ráno pod stromčekom nenájdu darčeky, po ktorých túžia? Wayne a jeho parťák Lanny sa pokúsia napriek Santovmu zákazu rozdať darčeky a potešiť deti na celom svete. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (4)

Ukážka z filmu 1

Recenzie (6)

Shredder 

všetky recenzie používateľa

Vyborny vianocny kratas, ktory prekonava aj mnohe od DreamWorksu. Prep & Landing aj s pomocou humoru fuzionuje tradicne prvky Disneyho rozpravok s modernymi napadmi, ktore boli neskor rozvinute v Arthur Christmas. Spracovanie je velmi hrejive a pokial nepatrite k ludom, ktori su alergicky na Santa Clausa a tradicne prvky "americkych" Vianoc, toto je dielo, ktore pocas sviatkov potesi celu rodinu. ()

Reklama

bartias 

všetky recenzie používateľa

Zábavný vánoční speciál ukazuje Santovy skřítky ze Severního pólu jako nejmodernější technikou vybavené skoro-nindži, kteří musí každou štědrovečerní návštěvu svého šéfa pečlivě připravit předem. Důvtipná pohádka je dobře animovaná a plná povedených fórků. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Sympatický animák, ktorý pobaví Vianočními škriatkami a ktorý zaslúžené dostal celovečerák - Arthur zachráni Vianoce. 80% - 4* ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama