Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temnej džungli juhovýchodnej Ázie, po krvi túžiaci žoldnier Sebastian (Gary Daniels) pre vzrušenie z prenasledovania loví ľudí a svoje obete predáva do otroctva. Pri jednej akcii zabije mierumilovného miestneho šamana Aroona (Danny Trejo) a jeho rodinu. Deň potom, čo Sebastian odíde so svojím úlovkom, Aroon vstáva z mŕtvych. Akoby to nestačilo, niečo sa s ním deje: dostáva dar, ktorý je preňho prekliatím, pretože nemôže zomrieť. Plný zúfalstva a neschopný vyrovnať sa so životom bez svojej rodiny sa pokúsi o samovraždu. Po každom pokuse zomrie, nasledujúce ráno však vždy znova vstane z mŕtvych. Snažiac sa pochopiť, čo mu bráni v zomieraní, sa Aroon musí vydať na cestu, ktorá ho vedie cez džungle a miesta v Ázii. Iba tak má šancu odhaliť tajomstvo a dôvod svojej nesmrteľnosti. (figliar)

(viac)

Recenzie (2)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Úplná hovadina, ktorá nedávala zmysel. Herci zbytočný, dej zmätočný, zábava minimálna. Jednu slabú hviezdu dávam za hercov. Inak absolútne nevydarený pokus o béčko inak. ()

Slidger 

všetky recenzie používateľa

Úplně jednoduchý příběh o lásce. Trochu toho scifi a akce co by se za nehet vešlo. Nemám vůbec ponětí proč se Danny k tomuhle nechal přemluvit. ()

Reklama

Reklama