Reklama

Reklama

Šéfka

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenzie (164)

kubasimo 

všetky recenzie používateľa

Po prvním shlédnutí této show jsem měla docela dobrý dojem. Líbilo se mi, že svůj názor si všichni říkají do očí, nedocházelo k žádnému tajnému pomlouvání v koutě. Paradoxně mě však právě toto po shlédnutí 2. dílu donutilo sundat hodnocení ještě o jednu hvězdičku, protože 70% pořadu tvořilo osočování a hádky primitivních lidí (alespoň dle mého soudu), kteří si nestojí za svým názorem, jejž z úst vypustili před 5 minutami. ()

A.Beech odpad!

všetky recenzie používateľa

Christova ked otvori hubu tak to už stačí na hodnotenie celej šou...niektorí učastníci sú tam tak sprostí, že to sa nenajde ani vo viacerých šou dokopy! Nemám nič proti reality šou, s mierou a hlavne pokial sa neberú vážne sa dajú sem tam pozrieť. Ale táto šou po prvom diely (videl som pár minút, ktoré mi naozaj stačili na hodnotenie) vyzerá byť naozaj ťažko pozeratelná. Neodporúčam :D ()

Reklama

Rex Mundi odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak ja som si svojho času úvodnú časť pozrela a potom už len zlomky ďalších. Spočiatku som bola zvedavá, nakoľko to bude "akčné", na rôznorodé prejavy rivality medzi súťažiacimi a aj na Norino zdrbávanie, lebo v tom je fakt jednotka (ale presne ako píše Djkoma, pôsobila, že má na šou vyhradených pár minút a vlastne ju to vôbec nezaujíma). Neviem ako vyzeral originál tejto šou, ale česko-slovenská mutácia sa nevydarila. Na tom sa nedokázala baviť ani moja škodoradostná bunka, ktorá väčšinou môže za to, že vôbec nejakú reality šou tohto razenia v telke zapnem. Nebotyčná nuda, súťažiaci sa správali ako idioti a v tých momentoch, ktoré som videla, neboli schopní správať sa ani ako tím, ani ako bojovníci za seba. "Dramatické" poňatie relácie sa niekam vyparilo, nemalo to poriadny strih ani réžiu. Jedným slovom nuda aj v rámci žánru. Keby sa na tom aspoň dalo baviť, dala by som 1*. ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Bola tam pekná mladá blondinečka - Barbora ktorá nafotila celkom pekné fotečky :)) (iná blonďatá súčasť súťaže Marianna nafotila takisto nejaké fotky, ale predsa len je už staršia, takže to brať s rezervou... :) ), potom jedna tiež celkom uchádzajúca účastníčka - Anna, ktorá síce vyzerala akoby strávila v soláriu rok v kuse, ale inak mi pripadala ako celkom fajná ženská a ten zvyšok myslím nemá zmysel komentovať. Ukňúraná buzna (poradca), skrachovalá bývalá misska (poradkyňa) a samozrejme hlavná aktérka - samotné božstvo súťaže, NORIKA. Potom na rozvírenie pokojných vôd nevychovaný maďar ktorý svojím správaním každého vytáčal a ktorý si veril že zvíťazí a hoplá... prednosť dostal chalančok, pri ktorom sa mi na myseľ derú myšlienky že je tak trochu "inak" orientovaný, resp. že je určite aspoň metrosexuál. Takže akoby som to zhrnul dokopy? Jedna retardovaná súťaž s ešte retardovanejšou šéfkou, kde boli za celú existenciu súťaže jediným svetlým bodom akurát tie dve mnou vychválené súťažiace, je naozaj veľmi veľmi málo na to aby som mohol dať aspoň jednu hviezdu - viem, že niektoré veci mnou hodnotené dostali takúto "protekciu", ale v prípade tejto perešskej hanby "šéfovania" dávam nemilosrdne odpad. Všetky epizódy som nevidel, to čo som videl boli väčšinou len fragmenty na konci čo som vidieť ani nechcel (ale keď to matka pozerá a vy idete spať tak čo už?), HNOJka jednoducho už dávno potvrdila svoje renomé najpokleslejšej "zábavovej" televízie. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Bavil jsem se víc, než u Hvězdné pěchoty v Superstar aneb I blbost může být zábavná. 1) Reality show je typický televizní produkt - levný, zábavný, ze života. Sympatie diváků jsou dány soutěžním charakterem pořadu a jeho seriálovostí. Divák se může vůči soutěžícím vymezit a sledováním "těch blbců" zvýšit vlastní sebevědomí. Dramaturgie pečlivě dbá o to, aby účinkující splňovali tyto požadavky a vybírá konfliktní, neschopné a buranské exhibicionisty, které do podobných pořadů jejich instinkty přivedou zcela neomylně. Tak tomu je u Big Brothera, Vyvolených, Čápů s mákem či právě u Šéfky. Inteligentní a schopní lidé se v podobných pořadech vyskytují se stejnou četností jako ti pověstní Paroubkovi Marťané ve sněmovně. 2) Podobné soutěže jsou podle mého názoru výbornou sociologickou a psychologickou studií, jejíž závěry sice známe ještě dříve, než začneme číst, ale detaily, ty jsou to pravé ořechové. Takový buldozer Zoli, honič Kocián, upracovaná Markétka, arogantní Mojseová, škodolibý Šula - kde to najdete? Takové typy vídám v běžném životě, kde škodí, jak mohou, ale tady nás (alespoň tedy mě) baví. Jaká to příjemná změna! ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama