Reklama

Reklama

Šéfka

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Diskusia

DaliX

DaliX (hodnotenie, recenzie)

sniper18:Na Honzovi som sa smial. Ale nečudujem sa mu, najskôr z neho spravili blbca a potom aby s nimi spolupracoval...

bufanda8

bufanda8 (hodnotenie, recenzie)

Gratuluju Michalovi... k postu manažera ;-) ale mít Noru Mojsejovou nad sebou :D no potěš :D

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

DaliX: Tak aj to je pravda, takého vola je zázrak nájsť. Spolu s Honzom by im mali vytvoriť vlastnú reláciu, neviem, či som vôbec niekedy takých blbcov videl, ale asi ťažko. Na ich stupidite som sa bavil viac než dosť a to je hlavné.

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Tak posledný diel našťastie tiež vydarený, aspoň vyhral jeden z tých, čo aj mal. A teraz môžu dať kľudne dvojku, s radosťou sa pozriem. Ved´ okrem Housa je to v súčasnej dobe snád´ jediné, čo sa dá v televízii pozerať.

DaliX

DaliX (hodnotenie, recenzie)

No to je samozrejme pravda ale zase je to fajn zábava, pre mňa lepšia ako superstar.

Redi

Redi (hodnotenie, recenzie)

Udivuje mě, kolik se u nás v ČR/SK najde slabomyslných jedinců, kteří tohle dokážou ohodnotit více než jednou hvězdou, přesto že je to totální odpad nejen díky totální pizdě Mojsejové, u které nechápu její popularitu...

Petaxis

Petaxis (hodnotenie, recenzie)

viděla jsem jeden díl, možná trochu unáhlené na hodnocení, ale na další se už prostě nemůžu podívat... :D

play@peace

play@peace (hodnotenie, recenzie)

obávám se, že kdybych pana šulu použil jako chladič do auta, tak během chvíle uhořím zaživa.

 (hodnotenie, recenzie)

tak jsem si to nasel na nete ten posledni dil..a musim rict ze to ma grady!

Dejna

Dejna (hodnotenie, recenzie)

asi mě tu ukamenujete, ale mně se to nezdá až tak špatný.. v porovnání se španělskou verzí sice OBROVSKÝ rozdíl - tam jsem to sledovala, abych se poučila i pobavila a u nás se asi "jen" bavím, ale co, o tom to přeci je :-) a Nora mi vůbec nevadí.. to spíš ti dva, co jí radí, mi tam nějak nesednou..

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Síce reality show som nikdy moc nemusel a väčšinu som ich zvládol pozerať tak desať minút, ale toto sa vydarilo. Celkom zaujímavé úlohy, vtipný výber súťažiacich, kde sa aspoň nájdu tak traja, štyria ľudia, ktorým sa dá aj fandiť a veľmi dobrý poradca. A veľkú pochvalu si zaslúži samotné vyradovanie, nie je to žiadna šaškáreň o posielaní esemesiek a dvadsiatich reklamách počas čakania na to, kto vypadne, ako je to bežne zvykom, ale po chvíli je všetko vybavené. Na oddychovú televíznu zábavu raz za týždeň ako stvorené.

 (hodnotenie, recenzie)

ja se na to koukam  Honza kocian je borec xD

Medvid

Medvid (hodnotenie, recenzie)

Možná by to nebylo to špatný kdyby tam byli lepší lidé. S tímhle odpadem společnosti, kde na jedné straně je půlka striptérek a na druhé naprosto vypatlaný kokosové, se prostě nedá nic udělat.

gonga

gonga (hodnotenie, recenzie)

I když pominu svou obecnou nechuť k reality show, antipatie k Noře M., neskutečnou sebranku, kterou vyhrabali na skládce a budu se naivně snažit hodnotit provedení převzatého formátu, stále mi vychází odpad. Neuvěřitelně stupidní úkoly. A není to žádná pseudintelektuální povýšenost, fakt ne.

P_Soar

P_Soar (hodnotenie, recenzie)

Odpad je jediný způsob, jak se s touhle sračkou vypořádat a neocitnout se přitom za hranou zákona. Ještěže existuje ČSFD!

 (hodnotenie, recenzie)

nahodou todle do tv patri ale davat to do hlavniho vysilaciho casu neeee.spis bych to dal tak nekdy v 11 hodin rano.

Michal13

Michal13 (hodnotenie, recenzie)

Ko*otizmus najvyššieho stupňa niečo takéto vôbec v tv vysielať,  ako tak pozerám tak toho odpadu v tv stále len pribúda a pribúda :(

lucifer66

lucifer66 (hodnotenie, recenzie)

ako myslienka je podla mna zaujimava , aj tie ich biedne ulohy boli vcelku ok, ... no ale ked tam zacala mojsejka hovorit o tom ze su tím a ze kazdy ide sam za seba , christova tam hovori ze je 25 rokov v biznise.... proste na to nakakali co len dalo... a dokonca z tych uspesnych sutaziacich to spravilo uboziakov ludi s najspodnejsimi pudmi... mohly tam dat fedora flasika, alebo aspon nejakeho obycajneho podnikatela s nejakou firmou, ved ten co vyhra tych 100 000dolarov bude mat lepsie ako cela nora fejson sow market ktoreho vsetky obchody mozno ani taky obrat za rok nemaju....

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Neidem to hodnotiť aj keď to bude za odpad, pretože mi stačilo 5 min. záberu zo supermarketu a z toho ohavného zvuku mi bolo všetko jasné... neže sa na to nedá pozerať, to sa ani nedá počúvať!

 (hodnotenie, recenzie)

Toš Trump to není, ale zatím to jakš takš jde. Než tudle mutaci budu zatracovat tak si počkám na další týden a taky  do rána na The Apprentice Season 11.

Karlos80

Karlos80 (hodnotenie, recenzie)

Svým způsobem odporné, hlavně díky světské šéfce, ale každopádně alespoň trochu poučné než jiné realitní sračky:-)

 (hodnotenie, recenzie)

no je to lepsi nez superstar, aspon pro me protoze jsem tendle format kde jde o misto manazera jeste nevidel na rozdil od jinych reality show tadle neocekava sledovanost pubertaku tim me je trosku vic simpaticka.ovsem uroven je hodne trapna..zatim po prvnim dilu dam 2/5 :/

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

No čo markíza a nova si vymyslela Šehrezádu, tak Jojkáči ju idú tromfnúť! Čo sa dá čakať od Jebala&Trtkala (J&T)! Nová éra Tatier je vizitka...

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnotenie, recenzie)

Nejdřív vytunelovala s Rezešem Východoslovenské železárny, co tam ona dělala jako účetní a různými účetními machinacemi se dostali k prachům. Nejvíc zábavné jsou její hlášky, že ona si na to vydělala, když vidím ty její zakrnělé ruce? :D Tyto papaláše mám nejradši a ještě je mám sledovat v prime time?

Yxus

Yxus (hodnotenie, recenzie)

ako mohli tie dve televizne stanice tak hlboko klesnut..... otrasne!

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnotenie, recenzie)

Nechápu, jak to tady může někdo hodnotit pořad, který se ještě nevysílal. Osobně si od toho nic neslibuji, produkce JOJky a Primy stála vždy za velké hovno a když se k tomu přidá ještě Mojsejová, tak Bůh chraň naše země.

Reklama

Reklama