Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájomný zabijak Jimmy "Bobo" Bonomo (Sylvester Stallone) neváha vraždiť pre peniaze, ale súčasne dodržiava určité zásady a pravidlá - nezabíja ženy a deti. Keď z týchto dôvodov nesplní zákazku a svoju obeť nechá žiť, prichádza pomsta zo strany objednávateľa, ktorý pošle zabijaka Keegana (Jason Momoa), aby Jimmyho zlikvidoval. Ten sa pri útoku v bare ubráni, ale zomrie jeho parťák Louis Blanchard (Jon Seda). Jimmy sa ocitne sa uprostred nebezpečnej hry, v ktorej pôjde o život nielen jemu, ale aj jeho blízkym. Louisovu vraždu prichádza vyšetrovať mladý detektív z Washingtonu Taylor Kwon (Sung Kang), ktorému Jimmy náhodou zachráni život a odvtedy mu je policajt kórejského pôvodu nesmierne zaviazaný, aj keď by ho mal v skutočnosti zatknúť. Obaja rozdielni muži spoja svoje sily a schopnosti, a napriek neustálym rozporom spoločne pátrajú po zločincoch zodpovedných za Louisovu smrť, aby ich doviedli pred spravodlivosť. Najprv kontaktujú spojku Ronnieho Earla (Brian Van Holt), ktorý pôvodne najal Jimmyho s Louisom, a potom odhalia ďalšie články zločineckej siete, ktorú vytvorili skorumpovaný právnik Marcus Baptiste (Christian Slater) a podnikateľ Robert Nkomo Morel (Adewale Akinnuoye-Agbaje) z Washingtonu. (TV JOJ)

(viac)

Súvisiace novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (viac)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (viac)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (viac)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (viac)

Reklama

Reklama