Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájomný zabijak Jimmy "Bobo" Bonomo (Sylvester Stallone) neváha vraždiť pre peniaze, ale súčasne dodržiava určité zásady a pravidlá - nezabíja ženy a deti. Keď z týchto dôvodov nesplní zákazku a svoju obeť nechá žiť, prichádza pomsta zo strany objednávateľa, ktorý pošle zabijaka Keegana (Jason Momoa), aby Jimmyho zlikvidoval. Ten sa pri útoku v bare ubráni, ale zomrie jeho parťák Louis Blanchard (Jon Seda). Jimmy sa ocitne sa uprostred nebezpečnej hry, v ktorej pôjde o život nielen jemu, ale aj jeho blízkym. Louisovu vraždu prichádza vyšetrovať mladý detektív z Washingtonu Taylor Kwon (Sung Kang), ktorému Jimmy náhodou zachráni život a odvtedy mu je policajt kórejského pôvodu nesmierne zaviazaný, aj keď by ho mal v skutočnosti zatknúť. Obaja rozdielni muži spoja svoje sily a schopnosti, a napriek neustálym rozporom spoločne pátrajú po zločincoch zodpovedných za Louisovu smrť, aby ich doviedli pred spravodlivosť. Najprv kontaktujú spojku Ronnieho Earla (Brian Van Holt), ktorý pôvodne najal Jimmyho s Louisom, a potom odhalia ďalšie články zločineckej siete, ktorú vytvorili skorumpovaný právnik Marcus Baptiste (Christian Slater) a podnikateľ Robert Nkomo Morel (Adewale Akinnuoye-Agbaje) z Washingtonu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Droid.Magnet

Droid.Magnet (hodnotenie, recenzie)

nejslabsi film se Stalonem co jsem videl....ikdyz je fakt ze filmu s nim jsem teda moc nevidel no..cekal jsem vic akce

na príspevok reagoval Martin741

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

AdamesWWE , Shakers

Este si zabudol na Parkera. Toho uz tiez vysielali.

jj, to uz ani nekomentujem, ze ked sa nuka taky pekny preklad ako "Gulka medzi oci" a oni vymyslia nejaku kokoninu. :D

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Tiež mi to hrozne vadí a najhoršie je, keď použijú názov, ktorý už má iný film, čo je aj tento prípad. Nedávno som si išiel pozrieť Misiu na mars a nakoniec bol z toho DOOM.

na príspevok reagoval Martin741

Fiftis

Fiftis (hodnotenie, recenzie)

Zaujímalo by ma, ktorý kujebák vymýšľa tie slovenské preklady názvov filmov. A odkiaľ sa berie právomoc pomenovať to názvom, ktorý nemá nič spoločné s filmom. Tento film samozrejme nieje prvý ani posledný. Keď to dala markíza v upútavke, ani som nevedel o čo ide.

TasteLess

TasteLess (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

přesně...jako já si i Last Stand užil, ale za Arnieho hraje spíš jeho renomé, kdežto Sly na to furt má. jinak film je správně oldschoolovej jak to máme rádi, já sem moc spokojenej.

na príspevok reagoval Martin741

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Mimochodem je vtipný, jak Sly a Arnie prodávají různě svoji image. Zatímco Arnold byl v Last Stand něco jako "sem starej, ale zvládnu to", Stallone má přístup "neserte mě, nebo vám nakopu prdel":)  Možná by měl Arnold zase začít chodit do posilovny:)

na príspevok reagoval TasteLess

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

V Bulletu nebyl humor? Já teda nevim všechny ty suchý a ironický hlášky kterýma tam Sly likvidoval toho trapáka Sung Kanga na mě teda fungovali dokonale. Líbilo se mi jak na něj vždycky zkoušel nějaký chytrý kecy a Sly ho pak jednou větou nekompromisně zrušil :-) Nevím jestli jsme koukali na stejnej film.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

manonfire

manonfire (hodnotenie, recenzie)

A přesto dělá v posledních letech Arnie Slyovi křoví. Za mě můžu říct, že vyhrál Bullet. Je to drsná stará škola, kdežto Last stand....prostě takovej jackass, kterej se nedal brát vážně ani na vteřinu. Tak či onak, ani jeden z těchto filmů nepatří mezi to nej. od obou borců.

Mimochodem Sly nemá víc namakanou svalovou hmotu. Jen je vyrýslej na kost, takže umí prodat, co má. Ke rvačkám, ato je dost podstatné není třeba koment. Sly Arnolda přejel jak válec.  Konečná jenom prostě působí nablejskanějš, ale to aspekt, kterejby měly prohlédnout i malé děti.

na príspevok reagoval Martin741

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

jacksax

jacksax (hodnotenie, recenzie)

Sly válcuje Willise v souboji o titul nejdrsnějšího týpka nad věcí. To, že má jeho helfr schopnosti řídit maximálně dopravní situaci na Suchově pomíjím. Barbar je schopný, ale hvězdou akčních filmů se člověk nastane jen schopným manažerem. Film průměrný, ale Sly i z béčka udělá solidní podívanou.

na príspevok reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Neboj nic, vecne tu s takymi mentalmi ako ty nebudem. A ani nechcem. len este mi treba par primitivizmov, ubohosti a dementnych vyplachov povypisovat.

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Praveze recenzia este dost film precenila ......... Chvalabohu, ze uz odzvonilo 80s. Boli Kulty /Komando ...../, ale tocila sa aj kopa hnoja, a ne ze ne. Dudikoff, Cak Norys, Mamlas .........

na príspevok reagoval vegetol.mp

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Anarvin

5 z 10 je podla mna prilis vela.  Realne tak tipujem 30 - 40 %. Hlavne, ked sio zoberiem, co za kulty sa natocili od roku 1999 - Matrix

2000 - Requiem za sen, Amores Perros  atd atd atd ........

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

GhostWolf97

Arnold by mal doma sediet v papucoch. Vek na to uz ma....... a rok 2017 a 70 -ka sa pomaly, ale isto blizi .......   a top som jeho fanda

Hanniball

Hanniball (hodnotenie, recenzie)

Jooooo fandíme filmu jeden z nejsměšnějších webů o filmech u nás. Přesně jak jim říká Verbal : artoví hnidopichové. Za vše mluví hodnocení sračky jen bůh odpouští ale tak pokud někomu stačí debilní čumění do dálky, psí oči a strašně filozofické mentorování tak proti gustu.....Jak sem říkal ve svém komentáři je prostě jen hovno ve kterém se hledá víc než v něm je a někteří ho ještě rozmazávají jak Bolek Polívka Májku....

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

GhostWolf97

este si asi nemal tu cest.... martin je nas "specialny" ucastnik diskusii, ktoreho zivotnym cielom je postvat proti sebe co najviac ludi. Preto pise tieto hluposti aby na neho ludia reagovali. Tym, ze na neho reagujes mu pridavas vietor do plachiet. 

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

70 -rocny Stallone sa chysta na Ramba 5, tomu uz hovorim demencia. Stallonemu asi fakt makne mozog....... a nechysta aj Rocky 7 ?  

na príspevok reagoval GhostWolf97

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

pro mě zklamání... kde jsou ty časy typu Nájemní vrazi, Specialista, Cliffhanger... Bullet to the head mi přišel na úrovni těch dnešních krimi seriálů, typu kriminálka Miami, apod... opět co jsem vytýkal už u Die Hard 5, prostě zlý scénář a zlá režie, to stejný i tady... Sly prostě svou pistolí a nožíkem zabíjel kde koho, to je celej film... příběh byl špatně podaný, občas klišoidní... ten černoch Adewale Akinnuoye-Agbaje byl hodně špatný záporák... 2*

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

Shakers

To je m,oja specialita, byt vedla. A som velmi rad, ze som vedla. Sice este doteraz nevim vedla coho, ale hlavne, ze vedla, a tak to ma byt naveky a nikdey inak.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

sniper18

Butlera nejak extra za akčného herca nepovažujem a ten nový film som s ním ešte nevidel. Ale verím, že bude dobrý. A s tým, že ťa sklamali sa nič nedá robiť. Hold tento rok praje skôr môjmu vkusu. Ako aby bolo jasné. Ja netvrdím, že sú to skvelé filmy, ktoré sa nedali spraviť lepšie. Ale som rád, že som ich videl, doplnili môj obľúbený žáner  a nenudil som sa. A to je pre mňa hlavné. To, že som čakal viac je normálne, lebo ja vždy dúfam v len v to najlepšie.

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Mňa sklamali snáď všetci, ktorých bežne sledujem. Česť žánru zachraňoval jedine Gerard Butler, či už svojim výkonom, ktorý bol neporovnateľne lepší, než ktoréhokoľvek bežného akčného herca, ale aj film ako celok.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

sniper18

Last stand je o triedu lepší ako Bullet, ale Sly je o dve triedy lepší ako Arnie, preto u mňa mierne prevažuje Bullet. Tak mne sa vcelku páčili všetky spomenuté. Mňa osobne tento rok akčný herci nesklamali.

na príspevok reagoval sniper18

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Podľa mňa je Last Stand jasne najlepší, ale nie zásluhou Schwarzeneggra, takže jemu na tom zásluhy nedávam. Za ním ide 6 bullets a Snitch a tým sa filmy, ktoré sa mi páčili skončili. Ale z tých troch slabších je Bullet to the head najlepší.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Shakers

Ja to mám BTTH je na prvom mieste, len o jedno percento je za ním Last Stand, tretie miesto má nenávidený Parker tesne za Die Hard 5, ktorá je snáď ešte nenávidenejšia. Za nimi ide Snitch so Rockom a 6 výstrelov je video béčko, čo získava posledné miesto a vlastne tam ani nemá čo robiť.

Shakers

Shakers (hodnotenie, recenzie)

movieband

S toho čo som ja videl, tak zatial najviac ma bavil Arnieho Last Stand, potom Slyov Bullet to the Head, Snitch s Johnsonom, Die Hard 5 a na záver Parker zo Stathamom. A JCVDho 6 výstrelov som ešte nevidel.

na príspevok reagoval ywo666

Súvisiace novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (viac)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (viac)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (viac)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (viac)

Reklama

Reklama