Reklama

Reklama

Síla myšlenky

  • Česko Telepati (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Joshua Lazarus (Nick Stahl) je telepat, ktorý vyrastal v detskom domove agentúry NSA. Svojimi schopnosťami pomáha vláde. Od agentúry sa dozvie, že jeho telepatia je len vedľajší efekt tzv. "Widmannovej choroby" a časom môže vďaka nej zošalieť, dokonca až zomrieť. Lazarus však stretáva ženu s podobnými schopnosťami (Taryn Manning), u ktorej sa neprejavujú žiadne známky choroby, čo Lazarusa prinúti pohrávať sa s myšlienkou, že všetko, čo mu bolo povedané, bola len lož. (Martzin)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

odvedle odpad!

všetky recenzie používateľa

Všetko je raz prvýkrát, polhodina stačila a nemyslím, že za zvyšnú hodinu sa to zlepší, takže prvý odpad ako hodnotenie, ktorý na čsfd dávam, ale zato zaslúžený odpad! ()

foundation odpad!

všetky recenzie používateľa

Céčková nízkorozpočtová narýchlo zbúchaná hnačka o telepatovi Johnovi Connorovi a partii herecky ,,veľmi zdatne,, sekundujúcich indivíduí. Najlepšie na tom všetkom je potom to že aj keď ide o film totálne padnutý na hlavičku, až do konca sa to bude tváriť tak smrteľne vážne že sa na tom ani nedá zasmiať. No skrátka. Bravúrna réžia, superinteligentný scenár, špickoví herci. Ale takémuto premakanému filmu to nestačí. A kedže teda nechcel proste nič nechať na náhodu tak ešte pre istotu vykradol Inception. To sa hodí vždy. Nechcem tomu hneď ako prvý tresnúť ten odpad tak ho tam prosím vás dajte niekto za mňa :D ()

baXter 

všetky recenzie používateľa

Poprvé jsem u toho usnul. Podruhé jsem to už dokoukal, a kdybych znova usnul, tak by to byl asi lépe využitý čas. Námět je dle mě vcelku slušný, ale zpracování a herecké výkony jsou o několik řádů níže. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama