Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

New York ochromí teroristický útok neďaleko hotela, kde sa zdržuje budúca americká prezidentka. Pre pokus o atentát presunú Elizabeth Keanovú - aj napriek jej vôli - na utajené miesto na vidieku. Za volantom dodávky, ktorá explodovala počas jazdy na newyorskej ulici, sedel mladý moslim Sekou Bah. Carrie, ktorá ho len nedávno dostala na slobodu, sa pokúša dokázať, že samotný Sekou bol len obeťou oveľa väčšej hry, o ktorej nemal žiadne tušenie. Carriin dom obkľúčia agresívni novinári a protestujúci ľudia. Psychicky vyšinutý Quinn začne brániť dcéru Carrie za každú cenu. Vyvolá konflikt a už onedlho dom obkľúči zásahová jednotka s cieľom ho zlikvidovať. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizódu kazili len obohrané scény diskusií ovplyvňujúcich verejnú mienku, spolu s nudnými výrazmi prezidentky, ďalej aj rutinérstvo pri natáčaní. Inak veľmi intenzívna a napínavá epizóda, pri ktorej zamrzí, že nešla viac do hlbín paranoje. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečně Homeland! Ale že to trvalo! Pátá epizoda měla všechno to, co předchozím chybělo: perfektní atmosféru, skvěle vystupňované napětí, kvalitní akci a dokonce i zajímavou pointu. Čtvrtý díl ve mně sice probudil naději, ale až takový obrat k lepšímu jsem nečekal. Spokojenost veliká. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama