Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá agentka CIA Carrie Mathisonová sa vrátila z Berlína do Spojených štátov. Pracuje na druhej strane barikády pre neziskovú organizáciu Otto During v New Yorku a konečne sa naplno venuje výchove svojej dcérky. Rodinnú idylku jej naruší zdanlivo nevinná obhajoba moslimského rezidenta Sekoua Baha, ktorá však nečakane spustí sled tragických udalostí. Bývalý agent Peter Quinn síce prežil otravu sarinom v zajatí džihádistov, ale v dôsledku trvalého poškodenia mozgu sa stal nenapraviteľným feťákom, ktorého navyše doháňa k šialenstvu posttraumatická stresová porucha. Dvaja kľúčoví muži CIA, riaditeľ Dar Adal a bývalý riaditeľ Saul Berenson, navštívia budúcu prezidentku Spojených štátov. K svojej neľúbosti zisťujú, že príliš ofenzívne plány americkej rozviedky na boj proti globálnemu terorizmu u nej prudko narazia. Zvolená prezidentka Elizabeth Keaneovej si totiž myslí, že pre boj s teroristami a radikálnymi islamistami nie je potrebné rozpútať v celej krajine honbu na čarodejnice a premeniť jej civilný priestor na otvorené bojisko. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nic zvláštního. V podstatě ani nevím, jaký mám k první epizodě šesté řady napsat komentář, protože byla taková nijaká. Tiše doufám, že se seriál v rámci módní vlny nevydá cestou ochrany lidských práv, protože už těch keců o tom, jak to všichni se všemi myslí dobře, mám až nad hlavu. Peter Quinn je po masivní mozkové příhodě celkem v pohodě, mezi ním a elektrickou bramborou jsem jako mezistupeň ještě já. ()

Reklama

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to už prostě nuda. Jediná zábavná linie, je linie Petera Quinna, coby zfetovaného bezďáka, což je trochu smutné, když vezmeme v úvahu, že Homeland býval ještě před pár sériemi jeden z nejvíce strhujících seriálů, jaké byly kdy natočeny. ()

Remivsremi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od čtvrté sezóny jsou začátky nové řady velmi pomalé. Představení hracího pole a všech figurek na něm nějakou chvílí trvá a ani tady to není výjimka. Peterův stav je smutný. Politické dění se zase pořádně promíchá, ale až v následujících epizodách. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama