Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie ostala osamotená. Jonas ju opustil, pretože nebola schopná vrátiť sa do pokojného života v domácnosti. Peter Quinn ju neochráni, pretože sa zotavuje u podivného samaritána v dome džihádistov, ktorým udelili milosť po mediálnej afére CIA a nemeckej BDN, rozpútanej novinárkou Laurou. Carrie hľadá pomoc u Saula, ten ale odmieta tézu, že jej smrť chceli Rusi pre uniknuté dáta zo CIA. Saul si však čoskoro všimne, že ho sledujú a CIA na čele s Darom Adalom sa obracia proti nemu. Saul precitne a s agentmi CIA v pätách sa pokúša Carrie odovzdať citlivé informácie cez Otta Duringa. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem měl o epizodě určité pochybnosti, ale děj postupně nabíral slušné tempo, problémy narůstaly, atmosféra byla načichlá paranoiou, po celou dobu se tvůrcům dařilo udržovat napětí a intriky a manipulace opět hýbaly celým příběhem. Mám dojem, že by byl Quinn smrtelně nebezpečný i během dialýzy. ()

JB001 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Že mne to bude takhle bavit i v šestém díle páté série, to jsem fakt nečekal... Premiéra nové bondovky se opět odkládá tentokrát na říjen, ale Quinn mi to čekání zpříjemňuje ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama