Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po vražde generála Danesha Akbariho, vodcu revolučných iránskych gárd, zostal Brody uväznený v jeho kancelárii a žiada agentku Mathisonovú o pomoc. Carrie ho musí dostať von zo superstráženej budovy v Teheráne, vymyslieť únikovú cestu, nájsť bezpečný úkryt a zariadiť extradíciu z Iránu do Spojených štárov. A to všetko bez pomoci CIA, ktorá vopred spochybnila Brodyho misiu, pretože nebola bezpečene pripravená a Brodyho odpísala. Politici plánovali Brodyho v Teheráne zlikvidovať, čím by elegantne vyriešili zložitú medzinárodnú situáciu a zbavili sa akejkoľvek zodpovednosti. Brody však misiu v Teheráne napokon splnil. Carrie sa mu odváži povedať o svojej vízii ich spoločnej budúcnosti. Ako sa však Brody s Carrie dostanú z Teheránu živí, keď Saul Berenson už v týchto chvíľach nie je riaditeľom CIA a nemôže akciu riadiť z Langley? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ze závěrečné epizody mám dost rozporuplné pocity, první polovina mě bavila, tradičně se intrikovalo a byli obětováni postradatelní pěšáci, druhá polovina spadla do průměru, částečně mě nudila a částečně otravovala patetickými výlevy. Každopádně oceňuji konečné řešení Brodyho otázky, Damian Lewis bude v seriálu chybět, ale další působení jeho postavy bylo logicky neudržitelné. ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Veľké sklamanie dobre rozbehnutej série. Väčšinou očakávate v takomto type seriálu nejaké napätie na záver, lenže tu sa vyvrcholenie stane uz okolo 40. minúty (ktoré ma mimochodom veľmi sklamalo) a následne si hovoríte, že ešte sa stane určite niečo väčšie, kedže do konca dielu ostáva ešte 15 minút. A tak čakáte a pozeráte zbytočné scény, kde sa nič nedeje s tým, že sa posledných 15 minút vôbec nič nedeje (po tom čo sa stalo okolo 40min. je všetko ostatné už vážne zbytočné). A tak si uvedomíte, že sa už naozaj nič nestalo a seriál končí bez akéhokoľvek napätia a potreby pustiť si ďalšiu sériu (SPOILER) hlavne po tom, čo odstránili najzaujímavejšiu postavu. Celá seria za 4*, posledný diel sklamal. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama