Reklama

Reklama

Legendárna partia

  • Česko Legendární parta (viac)
Trailer 3

Keď sa jeden zloduch rozhodne vziať deťom na celom svete radosť zo života, dá sa dokopy partia superhrdinov, a tá sa ho pokúsi zastaviť. Jej členovia sú skutočne legendárni. Sprevádzajú každého z nás od detstva, ale nikoho asi ešte nenapadlo, že by tí, čo rozdávajú deťom radosť, taktiež vedeli rozdávať rany. Ich neformálnym šéfom je Santa, ktorý bohatierskym zjavom a správaním pripomína ruského kozáka. V ruke má nielen škriatkov, ale aj bandu snežných mužov. Jeho krehkým protipólom je potom Víla Zubenka so svojou armádou minivíl. Partiu potom dopĺňajú Veľkonočný zajac, za ktorého drsným výzorom sa skrýva roztomilý zajačik, a mlčanlivý pohoďák Sandman. Tí všetci spríjemňujú životy detí, či už im nosia darčeky na Vianoce, vymieňajú vypadnuté zuby za peniaze, schovávajú veľkonočné kraslice, alebo ich každý večer uspávajú a ako bonus dodávajú pekné sny. Všadeprítomnú idylu ale kazí "Bubák". Taká tá potvora, čo sa na betón schováva pod posteľou alebo v skrini a spiacim deťom prináša iba nočné mory. A tento Bubák sa rozhodne škrtnúť Veľkú noc, Vianoce aj kšeftovanie s mliečnym chrupom. Legendárny parťáci si vzápätí uvedomia, že na tohto nepriateľa sami nestačia a povolajú do svojich radov Jacka Frosta. Bohužiaľ, vysmiatemu chalanovi, ktorý podpichuje ľudí mrazivými maľovkami na oknách a poľadovicou uprostred mesta, sa do záchrany sveta nechce. Štve ho, že na rozdiel od jeho kolegov v neho deti neveria. Otázkou je, čo sa stane, až pod vplyvom nočných môr prestanú krpci veriť aj v ich existenciu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (44)

Trailer 5
Trailer 5
D: angličtina T: čeština
01:23
Trailer 4
Trailer 4
D: angličtina T: čeština
01:37
Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:30
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:29

Súvisiace novinky

Co chystá režisér oscarového Spider-Mana?

Co chystá režisér oscarového Spider-Mana?

07.02.2022

Režisér a ilustrátor Peter Ramsey natočil v roce 2012 svůj animovaný debut Legendární parta, pak si pár let dával pauzu, a teprve v roce 2018 poslal do kin dnes již oscarový a přelomový animák Spider… (viac)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (viac)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (viac)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (viac)

Reklama

Reklama