Reklama

Reklama

Ossakhan yeonae

  • Južná Kórea 오싹한 연애 (viac)

Obsahy(1)

Pouličný kúzelník Jo-goo si počas jedného zo svojich vystúpení všimne v publiku hrozne vyzerajúce dievča, Yeo-Ri, ktorá v ňom vzbudí inšpiráciu pre jeho "Horror Magic Show". Show sa stane úspešnou potom, čo sa Yeo-ri u Jo-gooa zamestná a hrá úlohu strašidla v skrini.
Yeo-ri má schopnosť vidieť duše mŕtvych od autonehody, ktorá sa odohrala v čase jej štúdia na vysokej škole. Jej život je kvôli tejto schopnosti osamelý a desivý, no Jo-goo ju má čoraz radšej. Podarí sa mu však prekonať strach z vecí, ktoré sa okolo dievčaťa dejú? (ČSFD)

(viac)

Recenzie (68)

Kaluž 

všetky recenzie používateľa

Příjemný mix žánrů s úsměvnou "cirkusovou" hudbou. Pointa s andělem strážným na přívěsku se mi moc líbila, působila vkusným (nad)přirozeným dojmem. Jen střihač mohl trošku více zkrouhnout výslednou stopáž, ta je na vykládanou látku mírně přetažena, ale to už je u jihokorejských snímků jakýmsi koloritem. ()

togaf 

všetky recenzie používateľa

Jak říká hlavní hrdina, když se hrdinka zamiluje je to romantika a ne horor. Pro mě naštěstí. Pár hororových atributů tady bylo, ale divák na ně byl vždycky dostatečně připraven, takže i já (notorický strašpytel) jsem se lekla jen asi třikrát. A hlavní duch měl moc hezké vystoupení při závěrečných titulkách. Jde zkrátka o romanci s trochu nezvyklými překážkami. ()

Reklama

Kurikmoon 

všetky recenzie používateľa

Rozproruplnosť. Na začiatku v niektorých scénach pocit ako z lacného sitcomu. Romantické prvky až na pár okamihov fungovali dobre. Mysterium počas kúzelníckych predstavení stojí za vzhliadnutie. Pointa? Sme u korejcov, takže to sa od nich očakáva ;) . Horrorové boli zničené niekedy až moc šialeným (to nie je to správne slovo) humorom. A humor samotný? Na začiatku naozaj obsurdný. V jeho prítomnosti mi i herci pripadali gýčovitý. Ako však padli prvé kúsky košele, padli i zábrany. A mal som okamihy, keď sa fakt nedalo nesmiať. Tento film je naozaj poriadne zmeska slín, blata a stebiel trávy s malými lastovičkami vo vnútri. Ale nejako to drží pozornosť, vo vnútri je to milé. Len treba vydržať a zabavíte sa. Ale i napriek YE jin Son im neodpustím tú hroznú hudbu. To bol hlavný hrobár niektorých romantických a hlavne hororových scénok. /Zábery z tituliek netreba pozerať. Sú skôr trapné a silené ako smiešne/ ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Až sa ráno zobudíš a uvidíš ju bez makeupu, prebehne ti mráz po chrbte..." Na úvod trailer. Vydarená romantická komédia pre príjemný večer vo dvojici. Nesie v sebe i hororový vánok a trocha strašidelnej atmosféry, ale vždy to vyústi v nejakú vtipnú pointu, takže hororovú zložku treba brať s nadhľadom. Hlavná predstaviteľka je sympatická kórejčanka, ktorej úloha veľmi sadla. Nekupujte jej pivo, pretože potom sa v nej prebúdza ukecané a úderné dievča, ktorá na chlapoch trhá košele. Hlavný predstaviteľ to zistil, preto má náhradnú košeľu vždy po ruke. Film sa čiastočne točí aj okolo kúzelníckeho prostredia a aj preto je trochu iný, ako typické romantické komédie. Trocha nadbytočných kórejských sĺz v závere padne (na letisku), ale dajú sa prežiť. Za najväčší plus beriem fakt, že v závere nikto neumrel a končí sa happyendom, tak ako by romantické komédie mali. Romantika po kórejsky mi zatiaľ vždy sadla. 80%. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,ONA NENÍ NORMÁLNÍ....“ /// Když pouliční kouzelník potká zvláštní ženu.... může vzniknout neobvyklá ,,švédská trojka“ a poučení, že láska i ducha z Kruhu plnýho Nenávisti porazí. Ale bacha! Nic pro poseroutky! Nádherní ducháčci a holka stejně normální jako Cole Sear. Hold v každý romantický komedii je nějaká překážka. Ye-jin Son je sympaťačka (sejdeme se znova? Ale bez tý tvý kámošky. Už su na trojku starej...), líbí se mi ten zvláštní humor, stejně tak romantika a miloučce mrtvoučcí (kreténe! Tohle nikdo normální nenapíše. A už vůbec nepřečte!) duchové. Korejští přátelé jsou prostě ,,ujetí“ magoři. Ale tak nějak hezky... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V obejváku mám malej stan. 2.) Miluju holky, co chtěj zažít orgasmus. 3.) Jsem nebojácnej romantik. 4.) Thx za titule ,,mevrt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama