Reklama

Reklama

Dôstojník losangeleskej polície Paul Cutler (Gabriel Macht) je prvotriedny expert na taktické operácie a boj s terorizmom, takže je logickou voľbou na školiteľa detroitského S.W.A.T.-tímu o najmodernejších spôsoboch oslobodzovania rukojemníkov. Jeho noví kolegovia síce spočiatku nie sú veľmi nadšení drsnými spôsobmi svojho dočasného parťáka a šéfa v jednej osobe, no keďže popri tvrdom tréningu sa majú riadne čo obracať aj v teréne pri skutočných prípadoch, postupne nadaný taktik Paul si postupne, krôčik po krôčiku, získava ich rešpekt. Nanešťastie sa však všetko nezávideniahodne zamotá, keď sa jedna misia skončí tým najhorším predstaviteľným spôsobom... Smrťou mladej rukojemníčky. Ukáže sa totiž, že zabitá žena bola milenkou muža, ktorý ju (naoko) použil ako živý štít - profesionálneho vládneho zabijaka Waltera Hatcha (Robert Patrick), ktorý im vzápätí vyhlási vojnu. Za týchto okolností je naozaj každá rada drahá, pretože mŕtvych stále pribúda... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (125)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Béčková hra na jistotu. Tohle se dalo říct i o prvním SWAT, ten jel ale v rámci žánru (a hlavně doby) v poctivý áčkařině a mohl se spolehnout na skvělý casting. Gabriel Macht se tváří jako Colin, vypadá jako Colin ale rozhodně to Colin není. A takhle jde okomentovat celý film. Pod palbou Vás vůbec ničím nepřekvapí, nenadchne skvělou akcí, ale pokud budete chtít na 90 minut vypnout a pustit něco sympatickýho, hloupýho a akčního, Pod palbou je tím pravým. A jako bonus dostanete několik hrozných televizních triků, strašně přehrávajícího Roberta Patricka a hlavně Shannon Kane v upnutých džínách. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Dalo by sa vtipkovať asi takto: „Tak to od Booma nebol veľký Boom!“ Nechcem byť arogantný, ale tento film je typickým príkladom toho, že ani charizma hlavnej hydiny (Gabriel Macht) a krásne baby (Carly Pope, Shannon Kane) nie sú garanciou a nedokážu zachrániť scenár, čo nemá hlavu a patu. Škoda, že sa k tomu zase došlo vo svete kinematografii. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Neškodný akční výplach, který osamělému sobotnímu večeru ostudu rozhodně neudělá. Tempo, šampónoví (ne)herci, strhující akce a tuna imbecilních scén. Pro milovníky odpočinkových televizních filmů na jedno použití jasná volba, celé to připomíná mix C.S.I., Hawaii Five-O a původního (skvělého) S.W.A.T.u. ()

DK.Lukas 

všetky recenzie používateľa

Po S.W.A.T. (2003) jsem čekal nějakou pořádnou akci a ta tu jakš takš byla. Scénář taky ušel sice žádná sláva ale trochu té akce se dostavilo... Bohužel zbytek bída s nouzí žádné velké napětí ani drama směr děje dopředu odhadnutelný a vrchol všeho je marno-trapnost herců kteří hrají naprosto bez emocí. Viz závěrečná scéna kdy odváží mrtvého člena komanda a následuje dialog jestli prý zůstane a on že ne a pak se směje a velitel se ještě ptá na nějakou autorizaci u mrtvoly kterou nakládají to je tedy vrchol hereckého emočního projevu :-D... 2** protože odpad dávám tele-novelám a USA dívčím slátaninám :-D a na 1* to zase nebylo řadit to mezi superstar, walker texas, OVRZ atd... zase taková tragédie to nebyla. Ale jedou stačilo a dost víc krát to nechci vidět... ()

zberatel 

všetky recenzie používateľa

Jedinu star za chudaka R. Patricka ktory tu aspon za nieco stal. A aj to si ho radsej pozriem vo Vojakovi ako este raz pozerat toto. Debilny scenar plny WtF momentov, nesmierne iritujuca kamera a zlaty klinec celeho filmu -spolu zo zaverecnou exploziou ktora sa odohrava v inej casovej linii v akom je nas superhrdina mi uz fakt zastal rozum... ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama