Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snoubenec jí odjel do Řecka a čím je tam déle, tím méně je nadšený z jejich sňatku. Rozhodla se, že vypátrá příčinu nezájmu...  Vanessa pracuje na matrice a ve svém životě má vše dobře zorganizované, obzvláště co se týče snoubence Tima. Když Tim odjíždí do Řecka za obchodem, ona nepřestává horlivě připravovat jejich svatbu. Ale během telefonických hovorů, které spolu vedou během odloučení, se Tim zdá méně a méně nadšený z jejich sňatku. Vanessa proto neváhá, sbalí kufry a vydává se za Timem, aby zjistila, co se za jeho odmítnutím skrývá.V letadle se seznámí s atraktivním Janisem, který jí nabídne pomoc, když se ona na oplátku bude vydávat za jeho přítelkyni před staromódním dědečkem Costou, kterého jede navštívit. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Za Santorini a docela dost záběrů v exteriérech (no aspoň se dost tvářily jako na terase atd). Dost by mě zajímalo, kam to Vanessa letěla (ono tolik míst, odkud by se pak plavila s Blue Star Ferries na Thiru není), že jí letuška při příletu řekla, aby si pospíšila, že za chvíli odplouvá poslední trajekt.... Když se Alissa Jung namalovala, byla z ní docela pohledná Němka. A Nele Kiper zase ukáže špičáčky :-) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Po siedmich rokoch vážneho vzťahu plánuje Vanessa so svojim snúbencom Timom svadbu. On však musí ešte pred tým pracovne odcestovať do Grécka. Tam dospeje k názoru, že svadbu odvolá a s Vanessou si dajú pauzu. Ona je z toho šokovaná a sklamaná. Rozhodne sa, že sa tam za ním vydá a opäť si získa jeho lásku. Všetko sa to ale dosť hodne skomplikuje a nakoniec sa to vyvinie úplne inak ako si to predstavovala. Je to brakový nemecký romantický televízny film. Nuda a špatný scenár. Navyše ani hlavná hrdinka nie je moc sympatická. Na druhej strane ma však potešili nádherné grécke lokácie, ostrov Santorini (Thira), horúce slnko, azúrové more, rytmi buzuki, vôňa leta, krásne dni a romantické noci, grécka pohoda. Takže kvôli týmto aspektom dávam snímku "Grécke bozky" (Griechische Kusse) dve hviezdičky. ** ()

Reklama

Galéria (19)

Reklama

Reklama