Reklama

Reklama

Beneath the Darkness

  • Veľká Británia Beneath the Darkness
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka teenagerů byla svědkem toho, jak byl jejich kamarád zavražděn. Snaží se dokázat, že místní hrdina je ve skutečnosti bezcitný vrah, a zároveň předejít tomu, aby se stali jeho dalšími oběťmi. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Ten začiatok ma trochu štval - najskôr "duchovia" a potom si len tak skočíme k susedovi na dom...Film ku ktorému som sa dostal kvôli Dennisovi a ktorý stojí práve na jeho výkone. Snáď prvá rola, kde som ho videl hrať záporáka. To čo som si najviac odniesol z tohoto filmu (a asi aj jediné - bez toho asi), je Quaidova vyšinutosť, ktorú zahral naozaj bravúrne. Ako sa hovorí, to najlepšie na záver. A to presne aj zo svojej postavy v záverečnej scéne vydal (pre mňa najlepšia scéna filmu). 3* aj napriek spomínaným výhradám z úvodu. Ale v pamäti naozaj ostane len Quaid (a pre to som si aj prišiel, čiže spokojnosť). ()

Šakalík 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film to u diváka prohrává snad na všech frontách, přičemž jeho nejpalčivější slabinu představuje scénář. Ten je opravdu velmi chabý, navíc staví do centra dění teenagery, což je sama o sobě cesta do pekel. Jejich bezduché tlachání, nelogické počínání a značně nepřesvědčivé hraní diváka brzy unaví a ten asi tak v polovině filmu začne podřimovat. Jediné světlé momenty tak přináší Dennis Quaid, který si tady střihl obstojného magora, jenomže i on se brzy stane obětí stupidního scénáře a tak veškerá jeho snaha přijde v niveč. Přesto právě Quaid pozvedá film na alespoň trošku snesitelnou úroveň, byť on sám si zrovna tenhle film za rámeček asi nedá. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Dennis Quaid si v staršom veku čoraz viac vyberá úlohy zabijáckych psychopatov a celkom mu padnú. Len by mal dôkladnejšie vyberať scenáre a nekývnuť na hocijakú hovadinu. Scenár tejto je čisté zúfalstvo, aj keď príbeh o cáklom hrobárovi ponúkal dosť možností na skvelú čiernu komédiu (tej sa dočkáme až v úplne záverečnej scéne). Komplet všetky postavy sa chovajú debilne, film nemá jediný prekvapivý alebo napínavý moment a všetci herci okrem Dennisa by sa neuplatnili ani v ochotníckom divadle, či už tínedžeri, policajti alebo rodičia. Amaterizmus a B-čkovosť z toho kričí na sto honov, no nie je to ani srandovné B-čko, je to čisté zúfalstvo. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je to o jednom susedovi,ktorý vlastný pohrebníctvo.Má takú záľubu že zo svojimi obetami hra zvrátené hry a potom ich aj tak skoro vždy zamorduje.Ale príbeh sa sústreďuje aj na jeho suseda travisa,ktorý mu chodí pokosiť trávnik a tak nikto z jeho okolia ani netuší že je psychopat.Travis sa aj z priateľmi vyberú do jeho domu,či tam naozaj straší ako sa o tom dome hovorí.Len si mysleli že nieje doma a ako sa to ukáže že to bola zlá voľba.Príbeh nieje ničím výnimočný a takýchto podobných filmov je veľa.Dej bol jedna zaostala fraška.Lebo prišli do toho domu lebo že tam straší a keď toho mladého zabil tak im nik neveril,klišé ako prase.A takýchto nepodarených nezmyslov je tu mnoho.Postavy sa chovali ako čistý kreténi a herci boli dokonalé zlí.A D.Quaidovy odporúčam držať sa komédii a dramatické role nehať pre iných hercov.Lebo drsnejšie tam boli kvetiny v okne ako on.Tento film má podobnosť z Disturbiou ale ten je oveľa lepší.Občas je tu atmosféra ale nie tak často ako by som chcel. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „Beneath the Darkness“ hraje s klasickou premisou, kterou podává neméně klasickým způsobem, což jen vede k tomu, že je to už několikrát ohraná nuda. U podobných filmů potřebujete dobrý nápad nebo skutečně silné herecké výkony. „Beneath the Darkness“ bohužel nemá ani jedno a jede si standard, který nakonec není schopen dosáhnout ani na průměr. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v malom texaskom mestečku Smithville, vrátane priestorov strednej školy aj miestneho festivalu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama