Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Tucker sa s Mickeyom Steeleom zoznámil, keď obaja sedeli vo väzení. V ťažkých časoch stáli pri sebe a nikdy by jeden druhého nepodrazili. Keď sa dostanú von, rozbehnú obchod s drogami. Mickey dovezie, Pat predá. Avšak raz Mickey dodá veľmi zlý tovar. Je jasné, že niekto chcel niekoho iného riadne oklamať. V hre je 85 tisíc libier a za tie sa vraždí...
Film zachycuje posledný rok pôsobenia anglických narkobarónov a kriminálnikov z podsvetia, Tony Tuckera, Patricka Tateho a Craig Rolfeho, známych ako Essex Boys, ktorí boli v roku 1995 brutálne zavraždení v ich Range Roveri pri čakaní na dodávku tovaru v Rettendone. (sochoking)

(viac)

Recenzie (13)

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

This fucking shit is fucking cool you fucking cunts. No aby bylo jasno, tak tahle mluva vás nemine ani na minutu, protože bez slova fuck tam snad není poskládaná ani jedna věta. Každopádně se jedná o nářezovou gangsterku, kde se prostě postupem času kumpáni názorově oddělí, a tak nastane problém, kterej je potřeba vyřešit. U toho nesmí chybět lajna koksu, aby to mělo správný grády a jde se na věc. Pravdou je, že Tamer Hassan se na tyhle role fakt hodí, takže mu pravděpodobně velká většina diváků asi bude fandit, i když se chvílema chová jak šílenec... fuck off! ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Essex Boys jsou prostě takovou legendou, že se o tom musí natočit většina mafiánských filmů, které se na ostrovech dělají. A většinou jsou to filmy, které jsou spíše amatérského než profesionálního charakteru. A podobné je to i se snímkem ""Bonded by Blood", který mě nepřesvědčil, že by byl čímkoli výjimečný. ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Ked sa úplne na konci bavia tí dvaja fízli v sakách o Darrenovi, tak ten jeden urobí gesto, že si smrkne a utrie nos ukazovákom. Je jasné, o čo ide, nie? :) Tí, ktorí z vás nemali možnosť vidieť pred týmto filmom Rise of the Footsoldier , ktorá je asi najvernejšia verzia prípadu chlapcov z Essexu , tak len toľko, že toto je asi jedna najskrátenejšia, ale o to viac nadupanejšia kecami a akciou. Tá dalšia sa volá Essex Boys a ja som si v každom prípade užil všetky tri na plné gule ! Doporučujem predovšetkým milovníkom anglických gangsta movies a ostrých kecov! ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

slabučký odvar z Rise of the footsoldier, ktorý patrí medzi najlepšie krimi filmy z anglického podsvetia. Vlastne ani neviem na čo to vlastne vzniklo. V podstate celý dej filmu je obsiahnutý v spomínanom ROTF avšak podstatne lepšie či už po stránke vizuálnej alebo hereckej. Aj keď si viacerý herci strihli rolu v oboch filmoch, vykreslenie postáv markantne zaostáva. Takže aby som to zhrnul... tuctová žánrovka ()

kapsomut 

všetky recenzie používateľa

fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off! Bylo tam toho až moc. Na Rise of the Footsoldier to rozhodně ani zdaleka nedosáhlo! Navíc Pate Tate měl hroznýho představitele. Nemyslím herecky, ale vzhledově. 50% ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama