Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Napriek čistej béčkovosti film zaujal, aspon čo sa týka zábavnosti, hlavne toho pupkatého Germána. Hl. hrdina neurazí svojou postavou, bohužial Perlman je velmi starý a vo filme radšej nič nepredviedol. Zane ako vždy v pohode, hudba takisto nie je zlá, akurát že je dost často nevhodná na dané scény. S tými ninja-chlapčekami a dievčatkami je to riadna somarina, ale čo som aj mohol čakať, vždy ma to ale znechutí. Ženy-bojovníčky trepat do takých filmov je vždy trápne, o mrtvych superbojovníkoch radšej pomlčím. Súboje boli velmi otrasné (hanba na rok 2012), tie s ninjami ešte otrasnejšie. Trochu ulahodili spomalené scény či exotické prostredie. Hodnotenie: 40% ()

Paviozo odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosté znásilnění historie, kinematografie a všeho co vás napadne. Hlavní hrdina akáďan, příšerný herec, co bojuje kdesi na starověkém východě s asiatama, do toho jeho kámoš Olaf, Teuton z Germánie (??), Ron Perlman který svou rolí zde klesnul až na samé dno. Akční scény vypadají vážně jako parodie ("bacha, týmhle je armáda mocného Talase....kolik jich je? asi 50"), kostýmy sebrali někde ve skladech (asiaté v římském tělovém brnění s římskou důstojnickou helmou na hlavě). Vážně příšernost, snažil jsem se to dokoukat, moc jsem se snažil, ale stejně jsem musel přeskočit až na konec. A ten byl stejně hrozný jako celý film. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Vzniklo fajn béčko, pak vzniknul nudný spin-off, pak hrozný prequel hroznýho spin-offu a teď vznikl k uzoufání nudný sequel. Victor Webster si nechal narůst vlasy jako The Rock, aby si ho někteří nevšímavý diváci chvilku spletli. Pro jistotu je na plakátu i Ron Perlman, který je s přehledem nejznámější herec z týhle sebranky. Jenže Ron se ukáže na začátku dvakrát a pak na konci, pokaždý řekne pár replik a jde zase pryč. Klasika marketingu těhlech céčkových kravin, který nejsou ani vtipný, ani moc akční. Akce tu vypadá jak mix televizního Hercula a Xeny, víc asi nepotřebujete vědět. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Lacný guláš uvarený zo všetkého čo tvorcov návale inšpirácie napadlo (indické prostredie, ninjovia, rímsky vojaci, atď.). Billy Zane ako záporák si to prehrávanie celkom užíva, Ron Perlman je tu len kvôli jeho menu na obale DVD. Victor Wester v hlavnej úlohe herecky nezaujme, ale v boji je celkom uveriteľný. Bitiek ako takých je celkom dosť, ich kvalita ale zodpovedá cenovej kategórii filmu a na to že sa má jednať o boj medzi kráľovstvami, tak tie dva tucty komparzistov na bojisku pôsobia trošku smiešne. Výrazné plusové body ale dávam za tú šikmookú krásku, čo za film vystriedala aspoň tri sexy obtiahnuté úbory. 3+/10 ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

WTF? Robia si zo mňa srandu? Áno. Kráľ škorpión je film na ktorom sa testuje, aký výsmech sa dá robiť s divákov. Billy Zane chápe v akom filmé hrá a robí si z toho totálny holubník. Ústredný duo je tiež výsmech. Hlavný hrdina hneď stratí rešpekt, keď si nedokáže poradiť s prerostlým Jackom Blackom. Ako ústredné dve postavy by sa lepšie hodili do paródie. Celý film majú len bavia o tom ako kto grgá a smrdí prípadne dajú nejakú najklišoidnejšiu hlášku. Bitky armád vyzerajú trápne. Ron Perlman moc asu na placi nestrávi a aj keď tam je tak len s nadhľadom a s iróniou prednáša hlášky, ktoré by neobstály ani v rozprávke pre deti. aby to nebolo málo tak vo filme sú prosím pekne nindžovia. Kimbo je v celom filme len chvíľu a to len vrieska trochu sa pobije a potom ho zapália. Bautista sa tvári ako keby hral v najväčšej koko*ine na svete (a nemá ďaleko od pravdy). Sú len dve možnosti A) dáte odpad B) prijmete hru a budete sa baviť sa hlavnými hrdinami. To som spravil ja a tak dám dve hviezdičky. Proste jedna obrovská fraška. Aspoň, že hlavná hrdinka je sexi (mohla ukázať viac). Prirovnal by som to ku kategórií Herkules, Xena a Conan s Ralfom Moellerom. :-D ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)

Reklama

Reklama