Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Mnohi tento film vyzdvihuji a predchadzajuci diel zatracuju. U mna je to naopak a podla mojej mienky je tento posledny diel o Kralovi Skorpionovi najslabsi. Dej filmu ma vobec neoslovil a cele to vyzeralo nejako spichnute televiznym vyzorom. Normalne som sa pri nom nudil, aj ked to malo dost bojovych scen, ale vsetky vyzerali nezazivne a posobil takym lacnym dojmom, akoby sa tam hrali male deti na vojakov. Prva polovica filmu bolo pre mna utrpenie, ale ako sa na scenu dostali ti velki bojovnici zo zahrobia, tak sa uz aj bolo naco pozerat. Najlepsia z nich bola ta mala blondava Japonka. Ani ninjovia neboli spatni,ale videl som aj lepsie suboje, ake predvadzali oni. Hlavnu rolu za Matheusa dostal pre mna neznamy herec, ktory sa aj celkom hodil do tej role a jeho spolocnik, ktory neustale grgal kade sa pohol bol hulvat prveho stupna:) Tato dvojka sa postupom casu doplnovala, aj ked tie ich vykony na poli bojovom boli priemerne. Na radu sa aj dostali znamejsi herci. Ako prvy je Ron Perlman, ktory si zahral krala a druhy je Billy Zane, ktory bol tiez podobnym typkom, ako je Perlman. Ich role boli zahrate na slabej urovni, co len film este viac potopilo do bazin smrduteho mociara. Thajske prostredie, kde su aj bojove slony a ohromne vybuchy tych vrhacov horiacich gul s par vojakmi, akoze to bola obrovska armada ma nudili, ako nejaka prihlupla telenovela mexickej produkcie. Matheus mi tu pripadal, ako nejaky debilko a celkovo film je aj zbytocny, aby sa dostal na svet. ()

Finskej 

všetky recenzie používateľa

Ha ha ha! Oproti dvojce jednoznačně pozitivum, protože alespoň sranda a svým způsobem dokonce místy náramná švanda. A mám takový dojem, že to herci vědí od první vteřiny a že je dokonce režisér v klidu nechal, aby se bavili :-) Proč? To nevím, do hlavy a rozpočtu jim nevidím. Ovšem bitvy ohadrovaného komparsu jsou *EPIC* :-) ()

Reklama

Paviozo odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosté znásilnění historie, kinematografie a všeho co vás napadne. Hlavní hrdina akáďan, příšerný herec, co bojuje kdesi na starověkém východě s asiatama, do toho jeho kámoš Olaf, Teuton z Germánie (??), Ron Perlman který svou rolí zde klesnul až na samé dno. Akční scény vypadají vážně jako parodie ("bacha, týmhle je armáda mocného Talase....kolik jich je? asi 50"), kostýmy sebrali někde ve skladech (asiaté v římském tělovém brnění s římskou důstojnickou helmou na hlavě). Vážně příšernost, snažil jsem se to dokoukat, moc jsem se snažil, ale stejně jsem musel přeskočit až na konec. A ten byl stejně hrozný jako celý film. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Lacný guláš uvarený zo všetkého čo tvorcov návale inšpirácie napadlo (indické prostredie, ninjovia, rímsky vojaci, atď.). Billy Zane ako záporák si to prehrávanie celkom užíva, Ron Perlman je tu len kvôli jeho menu na obale DVD. Victor Wester v hlavnej úlohe herecky nezaujme, ale v boji je celkom uveriteľný. Bitiek ako takých je celkom dosť, ich kvalita ale zodpovedá cenovej kategórii filmu a na to že sa má jednať o boj medzi kráľovstvami, tak tie dva tucty komparzistov na bojisku pôsobia trošku smiešne. Výrazné plusové body ale dávam za tú šikmookú krásku, čo za film vystriedala aspoň tri sexy obtiahnuté úbory. 3+/10 ()

Ryuuhei odpad!

všetky recenzie používateľa

Film se snaží za každou cenu působit zábavně a velkolepě, ale vůbec se mu to nedaří. Je to blbý, blbý, blbý! Největší kámen úrazu je v absenci právě té zábavnosti. Záběry jsou rozvláčné a nicneříkající - je únavné sledovat neustále zpomalované záběry z bojišť, či rádoby dramatické prostřihy, kdy je vám vlastně jedno, co se na obrazovce děje. Postavy postrádají jakékoliv sympatie - ať je to Victor Webster (Mathayus), který nemá ani kousek šmrncu svého originálního já, nebo chabý pokus o vtipnou vložku ve formě krkajícího a neustále trapně hláškujícího Bostona Christophera (Olafa). Půl hvězdy za hezkou Krystal Vee (Sildu), která ovšem dostala šeredně málo prostoru. Ale jinak nechápu, že se takové kravině upsala esa typu Ron Pearlman, nebo dokonce Dave Bautista. Záporák byl mimochodem taky naprosto debilní. Bohužel si snímek bral do úst svého chronologického předchůdce, se kterým se absolutně nemůže měřit. Paradoxem je, že i prequel dopadl mnohem lépe. Tohle byla zkrátka hrůza - nekonečná nuda a utrpení bez špetky sympatie. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)

Reklama

Reklama