Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slobodná matka požiada otca svojho trinásťročného syna, aby si vzal na Vianoce chlapca k sebe. Terajšia manželka nevie o existencii chlapca, ani jeho matky nič. A tak, keď výjde pravda najavo, musí sa každý zo zúčastnených zamyslieť a bilancovať svoj doterajší život a postaviť sa čestne zoči-voči novej situácii. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

kebom 

všetky recenzie používateľa

Most Bratislava - Poprad spájajúci manželstvo s nemanželským dobrodružstvom odohrávajúci sa pred a počas Vianoc. Miestami som síce nevedel, či je to dráma, komédia, alebo tragikomédia, ale vcelku sa to dalo sledovať. To by bolo asi tak všetko. Spomalené obrazy a akási podivná hudba znižovali kvalitu zvuku a tak som ku koncu už musel mať TV pustený dosť naplno. Koniec, čoby akési vyvrcholenie deja, pôsobil kŕčovito a úsmevne. Celkom podivuhodná inscenácia a rarita. Dvojka (STV 2) tento zabudnutý "skvost" uviedla na Štedrý večer 24. 12. 2010, súdiac podľa nejstvujúcich komentárov, v obnovenej premiére. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Vianoce nie sú vždy sviatkom pokoja, ale množstvo ľudí to máva presne naopak, keď ich Vianoce sú sviatkom nervozity a hádok. Tá posledná vypätá polhodina je lepšou časťou filmu, a dáva prvú hodinu úplne do vrecka. Rozpačitých stránok je ale na filme príliš veľa, ako podivný strih, strašná hudba a trápne dialógy, takže na tri hviezdy nedosiahol. ()

Reklama

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Trosku chaoticke, ale velmi intenzivni drama. K tomu psychedelicka hudba, ze ktere mi asi po pul hodine uz zacinalo sibat... Mate-li odvahu, zkuste. Nejde o vanocni idylku, pozor na to... ;) ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Námet určite zaujímavý, pokojne aplikovateľný aj do súčasnosti, len to spracovanie inscenácie mi prišlo podpriemerné. Hoci sa herci snažili o civilné herectvo, neustále výlevy negatívnych emócií postáv im to dosť stŕpčovali a trochu kazili divácky pôžitok. Vyzeralo to viac na taliansku rodinu/y než tie slovenské, kde citové výlevy a častý vreskot sa v okamihu menili na sebaobviňovanie, aby sa v zápätí znovu menili na hlasité obviňovanie druhých. A takto dokolečka. Inak fajn nahliadnutie do socialistickej rodiny na štedrovečerný deň. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama