Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudobno - zábavný benefičný program na podporu projektov Nadácie pre deti Slovenska. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Už mi je doslova nazvracanie, keď vidím v televízii drevený ksicht pajáca, čo si hovorí Sajfa a jeho výrečnú, nosatú kolegyňu Banášovú. Moja miera tolerantnosti voči týmto dvom premúdrelým smradom je pod bodom mrazu. Vyskakujú z každej strany, všade je ich plno a už ich mám naozaj dosť. Aj keď sa jedná o ušľachtilý, charitatívny projekt ako je "Hodina deťom", i tak to musím hodiť do odpadu. Adela a Cifra mi lezú hore krkom. Považujem ich za opozeraný, alergiu vyvolávajúci odpad! ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Dávat odpady pořadu, které jsou charitativní akcí pro děcka, mi nepřijde zrovna „košer“. Tato benefiční akce Nadácie pre deti Slovenska byla pro správnou věc a je mi úplně jedno, kdo to moderoval a které známé tváře se tam přišli jen zviditelnit. Zas taková hrůza to nebyla. Ti co mají chuť si tento pořad můžou připomenout díky archívu: https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/12868/82950#7537 ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ja súhlasím, že prevedenie nie je najlepšie, ani herci ... Ale robíme niečo na dobrú vec a to je dobré, lebo rozhodne si takýto program radšej prepnem, ako nejakú reality šou. Takže tri hviezdičky sú jasné :). ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Sajfa s Adelou, ktorí sa musia vopchať skrátka všade, hromada slovenských pseudocelebrít a hra na city. Nezachráni to ani fakt, že sa jedná o projekt na pomoc deťom. ()

Reklama

Reklama