Reklama

Reklama

Thor: Příběhy z Asgardu

  • USA Thor: Tales of Asgard
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Mocný Thor je teprve mladým princem, který sní o dobrodružstvích za zdmi sídla bohů Asgardu. Proto se tajně vydá na největší výpravu svého života, společně s bratrem Lokim. Co se však zpočátku zdá jako nevinná zábava, zvrhne se rychle do katastrofy. A je na Thorovi, aby čelil osudu, po kterém tolik prahnul, a zachránil samotný Asgard. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (37)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Greg Johnson | Hudba: Guy Michelmore | Produkcia: Craig Kyle | Distribúcia: Lionsgate Home Entertainment | Štúdio: Marvel Animation, Lionsgate, The Answerstudio Co. Ltd., MLG Productions 8 || Zo začiatku primitívne sa tváriaci animák, ktorý sa od druhej tretiny premení na čirú komixovú zábavu zo vším všudy. Tento kus disponuje nielen kvalitným príbehom, ale aj vizuálnou prepracovanosťou a nápaditosťou. Ku koncu to graduje do takých dimenzií, že by som to veľmi rád videl i v hranej podobe od Marvelu. Z rozpočtových a výpravných dôvodov však podobné megalománie asi zostanú privilégiom animovaného sveta. Ešte dosť dlho. 75% | HD, DD, EN DTS | ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Thor: Tales of Asgard je celkom fajn animák, ktorý sa odohráva v dobách keď bol Thor ešte mladým princom. Na starosť ho mal profík Sam Liu, takže to opäť dopadlo fajn. Čo sa týka animáku, tak je to taká Marvelovská klasika ako ostatné animované Marvelovky. Animácie opäť fajn, dej tiež dobrý, akcie samozrejme tiež nechýbajú a celkovo je to fajn dobrodružstvo, na ktoré môžu pozerať dospelý aj deti. 65% - 3* ()

Reklama

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Příběh je standartním fantasy questem mladého Thora, Lokiho a jejich tří přátel za nalezením ohnivého meče v říši nepřátelských ledových obrů. Nepřekvapí, ale na druhou stranu ani neurazí a nebude nudit. Nebýt té velmi jednoduché, dětské animace, tak dám o hvězdu víc. Tento styl se mi příliš nelíbil. Nejvíc mě štvaly ty Lokiho a Thorovy tenký nožičky. ()

toi-toi 

všetky recenzie používateľa

Marvel zobral Snorriho Eddu, pretlačil cez lis na cesnak a to čo z neho vyšlo predal ďalej v darčekovom balení - a hľa, vznikol Thor. Dlho som nemohol túto degradáciu mytolológie prekusnúť. Časom ma však začal i tento hrdina baviť a to sa týka i tohto detského príbehu z Asgardu, plného zvratov. To i napriek tomu, že sa nedrží ani comicsovej a ani mytologickej predlohy. Pobaví.. a to je hlavné.. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Dokážete si představit Iron Mana bez brnění? Ne. Kapitána Ameriku bez štítu?? Ne! No a Thora bez kladiva si ani představovat nemusíme: přináší nám jej tento dětský animák... Bez Mjölniru to prostě není ono, ani když se téměř plnoletý bůh hromu ohání plamenným mečem. Tři hvězdy za fajn akci a protože jsem VELKÝ fanda. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Film byl připraven na premiéru již v roce 2009, ale byl odložen až na rok 2011, aby se jeho uvedeno shodovalo s uvedením hraného snímku Thor (2011). (JORDY)

Reklama

Reklama