Reklama

Reklama

VOD (1)

Rozprávka sa skončila! Zabudnite na Snehulienku a jej milučký spev, ktorý v legendárnej disneyovke počúva celá príroda. V tejto verzii si krehká princezná neváha obliecť brnenie a na zlú macochu vyráža s mečom v ruke. Snehulienka a lovec je výpravnou dobrodružnou fantasy. Mocná čarodejnica Ravenna (Charlize Theron) sa lsťou votrela do priazne kráľa prosperujúcej a mocnej ríše, ktorý z nej čoskoro urobí kráľovnú a potom zomrie. Ravenne ale podľa proroctva kúzelného zrkadla stojí v šťastí nevlastná dcéra Snehulienka (Kristen Stewart) a posadnutosť vlastnou krásou, ktorú by si rada uchovala navždy. Všetky problémy by vyriešila Snehulienkina smrť, ibaže dievčina práve ušla z domáceho väzenia do Temného lesa, odkiaľ sa ešte nik živý nevrátil. Ale kráľovná potrebuje mať istotu, a tak si najme odvážneho lovca (Chris Hemsworth), ktorý dostane za úlohu ju vystopovať a priviesť späť. Jeho vražednú misiu komplikujú nielen čudní obyvatelia lesa, ale aj to, že Snehulienka nie je len taká obyčajná dievčina. Pokoja pri práci lovcovi nepridáva ani statočný princ, ktorý má pre ňu slabosť už od detstva, a najmä partia siedmich trpaslíkov, ktorí vedia dobre narábať so sekerou a vedia, že so Snehulienkou im svitla nádej na záchranu temnotou zmietanej ríše. (TV Markíza)

(viac)

Videá (60)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:43
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:51

Súvisiace novinky

Připravte se na záplavu pohádek

Připravte se na záplavu pohádek

26.04.2016

Ačkoliv pokračování Sněhurky a lovce ukázalo, že se diváci nehrnou na každý pohádkový film, ty od Disneyho se pravidelně mění v hity. Loni to prokázala Popelka a letos hlavně Kniha džunglí, která… (viac)

Jason Bourne vs. Aragorn?

Jason Bourne vs. Aragorn?

20.06.2015

V Universalu letos slaví jako o život. Z Padesáti odstínů šedi, Rychle a zběsile 7 a Jurského světa se vyklubaly neskutečné hity a nadcházející animák s Mimoni dopadne stejně. Na příští rok pak… (viac)

Star Wars hledají režiséra

Star Wars hledají režiséra

02.05.2015

Rozchody režiséra a studia nejsou zas tak neobvyklé. V nedávné době potkaly třeba Ant-Mana (Marvel a Edgar Wright) nebo spin-off Sněhurky a lovce (Universal a Frank Darabont), nejnověji pak ztratil… (viac)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (viac)

Reklama

Reklama