Reklama

Reklama

Dobrodružstvo s pandou

  • Česko Dobrodružství s pandou (viac)

Obsahy(1)

Vysoko v horách čínskej provincie S´-čchuan desaťročný nemý osirelý chlapček Lu (Diachi Harashima), ktorého vychováva lesný strážca Lao Chen (Zhang Qi ) nájde stratené mláďatko pandy. Lu chce zo všetkých síl zachrániť medvedíka pred krvilačnými lovcami. Medzi oboma sirotami sa postupne vyvinie jedinečný hlboký vzťah. Malej pande dá meno Pang Pang a vďaka nej nájde konečne chlapec stratí psychický blok, pretože odkedy osirel, prestal rozprávať. Lu skrýva pred dospelými tajomstvo o malej pande, ale to nemôže trvať donekonečna. Keď chcú mláďatko odviezť do života v zajatí, je Lu nútený zvoliť jednu z dvoch možností - nechať Pang Pang jej osudu, alebo pomôcť nájsť domov. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

sona.1990 

všetky recenzie používateľa

Musím uznat, že pandička je opravdu rozkošná. Film je průměrný, ale věřím, že muselo dát spoustu práce ho natočit. Závěrečná scéna mě i dojala a konečný komentář o zemětřesení ze mě dostal i slzičku. ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Je úplne jasné, že hviezda filmu chodí po štyroch a neodolateľne mrunčí. Ale koho by to neokrialo? Malá panda ma prinútila nechať všetky nezrovnalosti k filmu tak a radšej sa kochať pohľadom na tú milenú bacuľku. ()

Reklama

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Božínku ta chundelatá krásňoučká malušenká pandička je veškerým lákadlem tohoto filmu. Ale co! Člověk si vždycky musí najít nějaký důvod. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama